A Front Mission-univerzumban játszódik a Left Alive

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 21.
  • Hír
Link másolása
A Tokyo Game Show keretein belül mutatták be a Square Enix legújabb dobását, a túlélésre kihegyezett Left Alive-ot. Azt már tudtuk, hogy ütős csapat áll az alkotás mögött, most pedig egy új trailernek és friss infóknak örülhetünk.

A Tokyo Game Show egyik nagy meglepetése a Square Enix új játéka, melynek első kedvcsinálója nagyjából megmutatta, hogy milyen körülmények között kell talpon maradnunk. A Left Alive igazi túlélő lövöldeként érkezik a piacra, így mondhatjuk, hogy egy zsúfolt mezőnyben kell majd helytállnia. A mai napon megérkezett a játék első komolyabb előzetese, amely nyomokban gameplay jeleneteket is tartalmaz: 

Közben a fejlesztők egy-két információt is elárultak a programmal kapcsolatban. Kiderült, hogy az a Front Mission-univerzumban, a Front Mission 5 és a Front Mission Evolved között játszódik, és bár a mechák is felbukkannak benne, jóval nagyobb hangsúlyt kap a három főszereplő karakter és azok fejlesztése. Ezenkívül a fegyvereinket is tudjuk majd kedvünk szerint kraftolni. A túlélést third-person nézetben kell elképzelnünk, amelynek érdekében csapdákat is elhelyezhetünk a környezetünkben.


A játék premierjéig 2018-ig ugyan várnunk kell, de addig minden bizonnyal sűrűn fognak érkezni az infók a PC-re és PlayStation 4-re megjelenő címről. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...