The Evil Within 2 - Sebastian nyomozni kezd

  • Írta: Shifty
  • 2017. szeptember 22.
  • Videó
Link másolása
A sajtó képviselői nemrég lehetőséget kaptak, hogy idő előtt belekóstoljanak a Bethesda közelgő megjelenéseibe. A The Evil Within 2 is terítéken volt, az új, közel 40 perces ízelítőben minden benne van, amiről a sorozat szól.

A legújabb kedvcsináló közel negyvenpercnyi feszült hangulatú mókát mutat be, ahol Sebastian a különböző fejtörők és harcok mellett néhány bossfightban is megmutatja, mennyire szívós túlélő.

A következő hónap amúgy is gazdag megjelenési listáját színesíti majd a The Evil Within második felvonása, amiben Sebastian Castellanos nyomozó az első részben átélt rémisztő kalandjai után inkább az alkoholba menekül. Aztán kiderül, valószínűleg korábban eltűntnek hitt lánya mégis életben van, így a lelkileg meggyötört, reményvesztett detektív felkerekedik, hogy kiderítse, mi is történt.

A The Evil Within 2 október 13-án jelenik meg PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

2.
2.
RangerFox
Az első része az elmaradott grafika meg a nagyon gore elemek miatt nem annyira tetszett. De ez látvány tekintetében teljesen rendben van, és a sztori is érdekesnek tűnik, és a gameplay is meggyőző, szóval felkeltette az érdeklődésemet, habár alapból nem szeretem a horror játékokat.
1.
1.
hadzsime
Jónak tűnik, de ez a bossharc elég kiábrándító volt.
A videó amúgy 0:38-nál kezdődik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...