Need for Speed: Payback - üdv Fortune Valley-ben!

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 26.
  • Videó
Link másolása
A Need for Speed: Payback is nyitott világgal várja a játékosokat, a játék új trailere pedig épp Fortune Valley-re fókuszál: kapunk egy kis ízelítőt abból, hogy hol kell majd versenyeznünk, és abból is, hogy milyen tennivalókkal üthetjük el az időt.

A fejlesztők elmondása szerint a Need for Speed-játékok esetében nem céltalanul építkeznek a nyitott világra, az a cél ugyanis, hogy a játékosok állandóan a virtuális kocsijukban ülhessenek, és ne a menüben kelljen új versenyhelyszínek és más játékosok után kutatniuk. Az egyszerűbb navigáció érdekében persze maguk a futamok kötött pályákon zajlanak, de még ez esetben is van annyira rugalmas a játék, hogy letérjünk a járt útról és "a vonalon kívül színezve" haladjunk.

Fortune Valley (a város térképet itt nézhetitek meg) több mint 400 versennyel és gyűjtögetnivalóval várja a játékosokat, emellett az előző részből kimaradt napszakváltozás is színezi majd az élményt. A Ghost Games le is tette a kisdobosesküt, hogy ez utóbbinak nem csupán a látványban van szerepe: nappal például kényelmesebb lehet a gyűjthető alkatrészek után kutatni, éjszaka pedig sokkal egyszerű driftelni, hiszen kisebb a forgalom az utakon.

A Need for Speed: Payback november 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

20.
20.
FrankBlack
#19: Próbáltam. Pont ezért szereztem be a 2015-ös részt, mert részletesen testre szabható az irányítás, plusz külön az autók handling beállításai is. Majdnem minden autót, mindenféle beállítást próbáltam. De akkor is olyan, mintha lenne benne egy lag, késés, vagy valami ilyesmi.
19.
19.
Derivel
Nem tudom, hogy miért nem tetszik az embereknek az előző NFS irányítása.
Ha nem jön be, akkor állítsátok be az autó paramétereit úgy, hogy jó legyen. Vagy vegyetek egy másik autót, mert ugye azok között is van különbség.
Nekem nagyon bejött már alapból.
Ez olyan, mintha azért húznánk le egy PC-s játékot, mert nem tetszik a billentyűkiosztás.
18.
18.
Anti4730
#9: Mondd mar meg legyszi hogy az eddig kiadott videók alapján mi nem tűnik benne igényesnek:D
17.
17.
delphijos
#14: Az szerintem a Stratosphere Tower “helyett” volt benne, a Vegas hotelek “másolását” vagy filmben mutatását elég durván megsarcolják ( jogdíj ) úgyhogy ha nem muszáj nem erőltetik annyira....
16.
16.
FrankBlack
#12: Talán a HUD elemekre gondolt. A betűtípus, ikonok, színek, a design, stb. Nem tudom, de valahogy nekem is a Forza Horizon jutott eszembe a videó megtekintése közben.

Amúgy nekem nagyon tetszene ez a játék. Csak az a fránya irányítás. Sajnos úgy vagyok vele én is, mint ollie92 a 10-es hsz-ban.

Valahogy nem tudok az irányítással kibékülni sehogy sem. Pedig a 2015-ös NFS-be 70 órát öltem, de nem. Az irányítás nekem még mindig tönkrevágja az élményt. Meg persze a bosszantó, lökdösődő AI, a frusztráló catch-up rendszer. Úgyhogy ezek miatt fájó szívvel, de azt hiszem ezt kihagyom :(
15.
15.
shatterhand
#9: Igenytelen az amire ra se nezel annyira szornyu, meg osszecsapott. Ez max nem erdekel, ugyse veszed kategoria, evek ota gyulolod stb,stb

Kezeljuk a helyen:
2evig keszult, latvanyos, keverik ami eszukbe jut...ugy kb ennyi. Ez vagy bejon vagy nem, de az igenytelen szo szimpla paraszt fikazas. Engem se erdekel mar a fifa, ezert nem is veszem meg es nem is minositem. Ilyen egyszeru. Lepj tovabb.
14.
14.
doma002
#11: Értem, csak a Space Needle is benne volt a trailerben az ugye meg Seattle-ben található.
13.
13.
shatterhand
#3: Ami meg akar az nfs hp vagy most wantedet nyulta le...sőt szinte mindent ami elotte volt
12.
12.
delphijos
#3: Ezt én sem nagyon értem. Mi a nyúlás? Az hogy versenyezni lehet? Vagy hogy ebben is autók vannak, és vezetni lehet? Mert amúgy nem értem. Ha az NFS-t nem is nézzük, pl. a 2008-as Burnout Paradise is open world volt , akkor a 2012-es FH meg annak a nyúlása? Egy ow arcade autóverseny mégis mennyire tud "elütni" egy másiktól?
11.
11.
delphijos
#6: Ez inkább Vegas. Még a Hoover Dam is benne volt a trailer-ben. Persze az épületek össze lettek "ollózva" mindenhonnan.
10.
10.
ollie92
Mind szép és jó, de ha marad a hányás irányítás, mint a NFS2015-ben, akkor csókolom, de nem kell...
9.
9.
SES_HUN
#8: Ha neked ez igényes.....
8.
8.
Anti4730
#3: Mar nem azert, de az NFS mar az underground óta openworld, akkor megis milyen nyúlás esete forog fent?
Ez mar tenyleg röhejes hogy divat lett fikázni ezt a szériát, holott kb az egyetlen igényes arcade autó verseny rendőrökkel.
7.
7.
GAMEROD
A probléma ott kezdődik hogy sok játékos maga sem tudja hogy mit akar, mit szeretne látni egy autós játékban. Ami ment a WRC7 nél is tragikomikus hogy szar, mert kevés autó van benne, hát istenem a való élet WRC-ben is pont annyi autó van, és egy csapaton belül egy fajta autóval versenyeznek, nem pedig percenként váltogatják. Magyarul pont erre való az arcade versenyzés hogy abban mindent lehet.
6.
6.
doma002
Szóval játék a fiktív Seattle-ben és környékén fog játszódni? Én eddig úgy tudtam, hogy Las Vegas és környéke.
5.
5.
aordog
Amit eddig mutattak az nagyszerû. Autós játék olyan mint a sportgame...valakinek bejön, valakinek nem. Én szemèlyesen utálom a Fifa+a többi hasonló játékot, de ha ilyen jellegû hír van, akkor nem írok oda + szâmomra èrdektelen.
Valakinek az NFS a hulladèk!
Akinek alapból nem jön be annak szép éjszakát és vegye fel az alvós ruhát.
Akik szeretik az autós címeket azoknak írom: eddig szerintem pofàs a game!
4.
4.
tupaccc
2. Próbálom én se olvasni őket, mert COD + NFS az a fő ellenség. Az első trailer, filmes hangulatú volt, jött a fika, hogy ez most film vagy játék. Második vidi már akciódús gameplay, akkor az volt a baj hogy Halálos iramban-szerű szar, most ez tipikus alap NFS trailer, ez meg már lerágott csont :-D Ennyi erővel lerágott csont a Forza, GT, de hogy más irányt vegyünk COD, FIFA, F1 játékok.
Én úriási hiányt érzek autós címek terén, régen rengeteg volt, most meg szinte semmi. Ha az új NFS-ben kellően összegyúrják az eddig látott Run+Halálos iramban+tipikus NFS hangulatot, akkor még jó is kisülhet belőle.
3.
3.
Kalácsképű
Itt azert komoly Forza Horizon nyulas esete forog fent :D
2.
2.
Bauff
#1: minden NFS cikk alatt ez van... de akkor írjátok le mit szeretnétek látni a játékban? Már kicsit unalmas, hogy mindig negativ hozzáállást olvasni, ha nem tetszik ott van a többi autós játék, szerintem van választék bőven
1.
1.
mjsilvester
Bár ne lenne már minden többször lerágott csont :) De legalább a grafika új""
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...