Ezek a Games With Gold októberi játékai

Sok-sok találgatást követően a Microsoft végre hivatalosan is bemutatta azokat a játékokat, amelyek a Gold-előfizetők számára ingyenesen elérhetőek lesznek a Games With Gold akció keretein belül.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#12
12 ezret fizettem az éves goldért, mert tudomásul vettem, hogy itt ennyiért multizhatok. Erre hozzámvágnak havi 4 játékot. Innentől kezdve kislányos nyavajgásnak tartom, azt ami itt folyik. Az e havi felhozatal nekem sem jön be így elsőre. Majd a jövő havi, vagy a következő.
#11
Kovezzetek meg,tudom ingyen jatekok, orulni kell mert ingyen van, de en eleg pofatlansagnak erzem ezt a Oneos felhozatalt. Imadom az indie jatekokat felre ertes ne essek (!) , de ezt a csomagot olyan “gyorsan basszunk ossze valamit” szerunek erzem. Mindket indie cim 1-1 masik nagyobb mellett beferne, (mert ugye az MS azt mondja mindig hogy minden honapban jon egy nagy nev), mint ahogy a forza melle is ott volt az oxenfree, ami ugye szinten indie, raadasul a gone home rendelkezik kb 3 ora jatekidovel a turing test meg durvan 5. Szval kaptunk 3 indiet a 2 honap alatt.
Talan ez az ev leggyengebb felhozatala, bar amit a MS csinal mar egy ideje hogy beraknak learazasba egy nagyobb cimet(legtobb ember megveszi akkor) par honapra ra meg beteszik ingyenesbe, szinten kicsit olcso huzasnak erzem, friss peldaval elve forzanal is ez volt.
#9
#7: Good story bro. Mesélj még! :D Félreértés ne essék én hagyon bírlak mert szórakoztató vagy .Te vagy az oldal bohóca, mindig megmosolyogtatsz.
#8
Ez bűn gyenge felhozatal...
#5
#1: Ez fontos informàció ebben a topikban.
#4
YanezModerátor
Ez most harmatgyenge.
#2
The Turing Test jó kis game, kellemes élmény volt, és a sztori is elég jó. A Medal of Honor Airborne az egyik legélvezetesebb WW élményt nyújtotta nekem. A Gone Home engem nem ragadot meg, de elvileg az is nagy game. Rayman meg egy klasszikus, kis koromban nyomtam PS2-n, de nem fogott meg akkoriban. Ma már lehet más lenne a helyzet. A lényeg, hogy brute hónap, hatalmas game-ekkel. :)
#1
ps+ on mgs 5 es amnesia collection lesz