Íme, a PlayStation Plus októberi kínálata

  • Írta: Shifty
  • 2017. szeptember 27.
  • Akció
Link másolása
Az október Games With Gold után a Sony is bemutatta a PlayStation Plus-előfizetőinek kínált ingyenes játékok listáját, ami ezúttal kicsit erősebbnek tűnik. A hajtás után megleshetitek, mit is kaptok!

A PlayStation Plus-előfizetőinek sem kell tovább izgulnia, a Sony ugyanis lerántotta a leplet az októberi játékkínálatáról, ami meglehetősen impozánsra sikeredett. A PlayStation 4-tulajdonosok a Metal Gear Solid V: The Phantom Paint és az Amnesia: Collectiont zsebelhetik be, míg PlayStation 3-on a Monster Jam Battlegrounds és a Hustle Kings lesz terítéken. A PS Vita tulajdonosai a Hue-t és a Sky Force Anniversaryt kapják meg, azonban ezek a címek is futtathatók a PS4-en.

46.
46.
kopic
#43: Ja, az véletlen volt.
45.
45.
zozo76hun
#44: ez inkabb a sony-nal lenne fontos.
44.
44.
Az igen. Ingyen játékokon így összeveszni embereket még nem láttam...

Btw én jobban örülnék, ha a gold/plus szolgáltatásokra beszedett pénzt tényleg a hálózatra költenék.
43.
43.
Yanez
#41: Csak azt, hogy miért pont a 18-as kommentemre írtad.
41.
41.
kopic
#22: Ezen mit nem lehet érteni ?
40.
40.
Igazából meg se érdemlitek de van kulcsom a Gearboxos Project 1v1 zárt technical testre, írjon akit érdekel és tényleg ki akarja próbálni!
39.
39.
#34: Még azt kihagytad, amikor a táborok anyáznak:
4. Veri a Sanyi a Mikrót, szar boxosok
5. Mikró veri a Sanyit évek óta, szar péesesek
6. PC-n ingyen van a multi, mind hülye b..ik vagytok!

Így teljes a kép :)
36.
36.
Geribácsi
Köszönöm a hozzászólásokat.
Cikket kell írnom az internetes fórumokon megjelenő demagóg retorikáról és a érvek hiányában megjelenő személyeskedésről.
Eddig a politikai fórumokon találtam kitűnő anyagot, de itt is gyöngyszemekre leltem.
35.
35.
FlexSteel
Lehet velem van a baj (ezen már többször is elgondolkoztam), de nekem egyáltalán semmi bajom nincs a PS Plus szolgáltatással. Mostmár. Ezek a címek hónapok óta kiválóak. Még akkor is ha jelen esetben az Amnesia már rég megvan, a MGS5 pedig XBOX360-on tart a vége felé. Ettől függetlenül elismerem, hogy a Sony próbálkozik. Talán egyetlen gondom maradt, hogy a letöltési sebesség még mindig nem az igazi, de nekem nem jelent igazán gondot ha várnom kell egy kicsit. Ez a "szart sem kapok a pénzemért" kijelentés nem fér a fejembe. :D Milyen igények vannak te jó ég.
34.
34.
delphijos
Utoljára írok ehhez a “típusú hírhez”. Tök unalmas tényleg. Kb. 2 komment magáról a játékokról (jó esetben) a többi meg:

1. Szar indie játékok , mekkora g€cik ezek
2. Oké, AAA játék, de szar, mekkora g€cik ezek
3. Jó játékrok, de már megvannak, mekkora g€cik ezek

Ja, és a PSN amúgy is használhatatlan szar, mekkora g€cik ezek. Kihagytam valamit?
33.
33.
crytek
Akkor remélhetőleg hamarosan felbukkan a Humble egyik csomagjában is a MGS 5
32.
32.
Blazkowicz
Mint az óvoda, komolyan... :D "Az én apukám erősebb." "Az én apukám gazdagabb" "Nekem Ferrarim van de egy sz@r" "Neked Suzukid van az is sz@r" "Lefotózom, csak hidd el hogy gazdag vagyok és még így is rossz nekem" Szánalmas... Pénz mellé ész nem jár, mint ahogy a holtig tanult pap is lehet sík hülye az emberekhez... Egyik viccesebb, mint a másik, de valójában szomorú ami zajlik. Kapjatok észbe minél hamarabb... Tiszteld még az ellenséged is, és ne akarj bizonygatni. Maradj az ésszerű érveknél mindig, ha meg átmész személyeskedésbe, elástad magad azonnal. Egyébként szerintem erős felhozatal. Amnesia egy ikonikus példány, MGS-el meg utoljára PSX-en játszottam, jó lesz vissza nézni rá.
31.
31.
RangerFox
#30: Ha nem hozná vissza, akkor is fizetnék érte, csak mert kulák g*ci vagyok :D
30.
30.
atimaximus
Hát nem tudom ti hogy vagytok, de nekem vissza hozta az eddigi ingyenes plus játékok a ps plus árá, ami egészen jó
27.
27.
kamgecam
#25: Én igazából szánom a srácot. Igazából csak figyelemre vágyik azért hord össze ordas baromságokat. Tök mindegy kit,mit szidd éppen csak rá reagáljanak. A helyedben hagynám, ne bántsad legalább ez az öröme legyen meg neki amig nem bannolják.
26.
26.
Zoli0507
#18: Vettem ès elnèzèst mègegyszer
24.
24.
RangerFox
Nem akarom elolvasni a kommenteket, már innen érzem, hogy nagyon salty...
MGS GZ nem tetszett, így nem fűzök túl nagy reményeket a PP-hez, az Amnesia-t meg kipróbálom, de szerintem ugyanazzal a lendülettel le is törlöm őket.
19.
19.
kopic
#18: 100x jobb mint a másik oldalon.
15.
15.
Zoli0507
14.
14.
Zoli0507
#13: Èn kèrek elnèzèst, ès ezèrt lehet megkapom èletem első ban-àt főleg hogy neked Yanez (moderàtornak) ìrom. De amit az utòbbi időkben leművel....... szerintem egèsz egyszerűen savanyù neki. Vagy anno vett egy xbox-ot, vagy egy règi pc-vel rendelkezik nem tudom. De amilyen utàlattal szajkòzza oldalakon keresztül hogy a sony belsős cimei szarok..ès egyàltalàn
9.
9.
csabuszflash
Remélem ehez hasonlókat várhatunk ezután is. Lehet elérkeztünk oda mikor már nagyjából csak jobb játékokat tudnak adni , mert elfogytak a kevésbé nagy címek ?
8.
8.
guba800
Baszki! 2 hete vettem meg a metal geart
7.
7.
Duken
#6: Ez egy kurva jó csomad anblokk csak nem neked, ennyi.
6.
6.
DarkLord
Az Amnesia nem rossz bár a második egy hulladék, ahogy az MGS 5 is :D Szóval nem valami nagy csomag ez most, persze lehet a hiba bennem van :).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...