Kevesebb, mint egy nap alatt feltörték a FIFA 18-at

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Újabb csapás érte a Denuvót: mindössze pár óra alatt adta meg magát a FIFA 18, ami alighanem rekordnak számít. Ezzel abszolút célt tévesztett az EA és az osztrák cég törekvése, hogy legalább pár hétig ne legyen törés a focis játékhoz.

Nem áll jól a valaha jobb napokat látott osztrák Anti-Tamper szénája. A minap a Total War: Warhammer 2-t törték fel, tegnap pedig a FIFA 18 védelme adta meg magát a Steampunks nevű crackercsapatnak. Mindkettő rekordidő alatt történt: kevesebb, mint egy nap kellett hozzá.

A gyorsaság azért is aggasztó a kiadók számára, mert a Denuvo célja pont az, hogy a frissen megjelent játékokat napokig, vagy hetekig védje a kalózoktól. Ez nem történt meg, ráadásul két nagy költségvetésű címről van szó, és arra is mérget vehetünk, hogy az EA Sports nem kevés pénzt fizetett az osztrák cégnek.

Fontos tudni, hogy a Steampunks megoldása nem tekinthető hagyományos törésnek, lévén egy launcherrel bírja működésre a játékot, nem egy módosított .exe fájllal.

Kíváncsiak vagyunk, mit lép a kiadó: vajon a Mass Effect: Andromedához hasonlóan vajon eltávolítja a Denuvót az eredeti, origines verzióból?

36.
36.
dracox
A Fifának évek óta a FUT a zászlóshajója aminek ugyebár Online csatlakozással van értelme EA szerverekkel.. Tört verzióval nem sokat érnek a rajongók. Olyan jól ki van találva az a játékmód, hogy simán eladja már magát. Azt sem tartom kizártnak, hogyha lenne egy Football 2K18 és csak itt lenne elérhető a "Fifa FUT módja" akkor erős túlzással a kutya sem venné a FUT nélküli Fifát.
34.
34.
Yanez
#32: A kérdés az, ha nem fifás lennél, hanem pes-es, akkor megért-e volna számodra az idei PES annyit amennyi?
32.
32.
Norbiii
#31: Van benne valami! delphijos én inkább fifás vagyok, mint pes-es, és nagyon vártam a fifa 18-at, de mikor kipróbáltam a demot, csalódtam, kb, mintha a fifa 17-et láttam volna, kis újításokkal, érzékenyebbek lettek a passzok, jobbak a lövések, és elkérnek érte 19-21 ezret, hát köszönöm nem kértem belőle, és megvettem a pes 18-at, ahol demoban látszott pl a grafikai javulás a pes 17-hez képest, és azt láttam, hogy a pes jobban visszaadja a valós foci hangulatát, mint a fifa!
Tehát van benne valami, ha csak ennyit csiszolnak, akkor jöhetne dlc, vagy frissítés formájában is, igaz ott az Alex Hunteres sztori folytatása, amin biztosan dolgoztak, de összességében nekem most a pes jobban megérte.
31.
31.
delphijos
#29: Oké, egy motorcserénél OK az új rész, de a játékmeneten végzett finomítások, módosítások miért ne férnének bele egy DLC-be? Nézd meg mi minde fér bele egy Windows Creators Update-be. Végül is az is “csak” egy frissítés....

Amúgy persze, tudom hogy a FIFA a “fejőstehén”, értem hogy miért van minden évben, az eszmefuttatás elméleti volt.
24.
24.
Yanez
#22: Egyetértek, de az is igaz, hogy pl a Fifa15 és 17 közötti különbséget biztosan nem lehetett volna megoldani egy patch-el...
22.
22.
delphijos
#19: Nem mondom hogy nagyon szimpatizálnék a fickóval, de azét annyi igazság van a dologban, hogy ezek a dolgok simán beleférnének egy 5-6e forintos DLC-be ( plusz a csapatok frissítése ) És az online játékosbázis is kevésbé fragmentálódna, csak a DLC kéne mindenkinek, és nem lenne az, hogy mondjuk a 18 megjelnése után, az emberek nagy része "otthagyná" a 17-et. De persze értem én hogy ez nagyobb biznisz a kiadónak....
18.
18.
delphijos
#9: Igy van. Olyan szinten, hogy van hogy pl. egy játékos TETOVÁLÁSÁNAK a "szerepeltetéséért" is jogdíjat kell fizetni. ( Vagy inkább lehagyták , mert túl drága lett volna )
16.
16.
Firsttime
#10: "Nem tudnak olyan vedelmet kitalalni ami megvedene a torestol a PC-s jatekokat."

Diablo 3.
10.
10.
zozo76hun
Nem tudnak olyan vedelmet kitalalni ami megvedene a torestol a PC-s jatekokat. Innentol kezdve a denuvonak mar nincs semmi ertelme, csak penzt viszi el. Itt mar csak az a kerdes hogy a kiadoknak megeri-e ugy kiadni a jatekot hogy meg IGY IS megerje, vagy abba kellene hagyni a PC-s jatekfejlesztest. Ha megeri meg igy is akkor legalabb a vedelemre nem kell ezentul kolteniuk (hiszem semmi ertelme mar).
8.
8.
PGab
Ilyen a sport.
A tevekozvetitesi jogokert sem a csapatok fizetnek, hogy benne lehetnek a teveben :D
Es nem a Juve fizet, hogy Jeep logos mezt viselhet...
6.
6.
Chase
"Tényleg a Denuvo a warez halála?"
Írta: zoenn2016. július 26
5.
5.
delphijos
Azért azt jó lenne tudni hogy a tört verzió online is fullos? Simán lehet játszani mások ellen?
1.
1.
Slik
en egy forintot nem adnek ezeknek, reg lebogtek a denuvoval es azota sem tettek semmit ellene
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...