Frissítve: Forza 7 - változik a VIP-tagság

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 6.
  • Gyászhír
Link másolása
Holnap érkezik a Forza Motorsport 7, de az Ultimate Editonre csak péntekig kellett várnunk. A rajongók meglepődve vették észre, hogy a VIP-tagsággal járó előnyök már korántsem olyan értékesek, mint a legutóbbi rész esetében.

A VIP-tagság már ismerős lehet a Forza-sorozat rajongói körében, amely a játék különféle kiadásaihoz jár. A VIP-tagok exkluzív autókat és online eventeket kapnak, de ami igazán fontos, hogy a fejlődésük is sokkal gyorsabb. A Forza 5 és 6 esetében 100 százalékkal több kreditet kaptak a versenyek után, mint a normál kiadás tulajdonosai.

A Forza Motorsport 7-ben azonban csak öt VIP-modot kapnak, amelyek 100 százalékos kreditnövelésre használhatóak fel a versenyeken. Minden modot összesen ötször lehet felhasználni, így csak 25 futamon kapunk boostot. Továbbá nem minden eventen lehet bevetni őket.

Ebből is látszik, hogy a VIP-tagság már nem ér annyit, mint az előző részek esetében. Sajnos sokan ezzel nem voltak tisztában, amikor beruháztak az Ultimate Editionbe, és nem biztos, hogy amúgy megérte volna nekik felárat fizetni a különleges kiadásért.

Egy Reddit-felhasználó kiszúrta, hogy a Microsoft megváltoztatta a Forza 7 VIP-tagságának leírását a hivatalos boltban. Most már szerepel benne, hogy a CR Bonus Modokat ötször lehet felhasználni. Korábban nem volt említve ez a korlátozás.

Kíváncsian várjuk, hogy a Microsoft és a Turn 10 mit válaszol a panaszokra.

Update! A Turn 10 egy sajnálkozó blogposztban jelentette be, hogy átalakítja a rendszert, és az ugyanúgy működik majd, mint az előző két rész esetében. Kárpótlásul négy extra autót (2016 Jaguar F-TYPE Project 7 Forza Edition, 2017 Chevrolet Camaro ZL1 Forza Edition, 2017 Acura NSX Forza Edition és 2010 Maserati Gran Turismo S Forza Edition) és 1 millió kreditet kaptak a játékosok.

10.
10.
delphijos
Azt kell mondjam korrekt hozzáállás. Megpróbálták, nem jött be, de volt bennük annyi hogy visszaléptek. Amúgy is csak az a része volt problémás hogy kicsit későn jött ki az info a változtatásról.
8.
8.
TDavid22
#6: Csak azok kapják meg akik virtuálisan vették meg. Azok a kocsik nekem sincsenek meg. :(
7.
7.
oticasi
Nagyon korrektek
Már meg is kaptam a verdákat
;)
5.
5.
Mekee85
Most komolyan, ki az aki a vip miatt veszi? :D
Mert én a carpass miatt vettem, és soha egy percig nem érdekelt a vip, nem is néztem itt mit takar.
3.
3.
kovada4900
#2: 2x újra elindítottam a játékot most már engedte megvenni a az autókat...remélem kinövi az ilyen hülyeségeit a játék :D
2.
2.
kovada4900
Nekem hiába van meg az ultimate edition, a halálos iram autókat nem engedi használni, remélem a holnapi rajt segít ezen, illetve a 180 fokos kormányszög is elég bosszantó néha....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...