A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remélhetőleg kihevertétek a szeptembert, mert ha lehet, az október még durvább játékmegjelenéseket ígér! A héten az autóversenyzés szerelmesei örülhetnek, holnap érkezik a Forza Motorsport 7!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#14
Néhol szaggat mint a kanykutya.Patchet!!!
#13
Lovers in a Dangerous Spacetime tökéletes játéknak tűnik switchre. 1-4 játékos coop
#12
Én kipróbáltam múlt héten a demót, és jól nem veszem meg a játékot. Nem tetszett, jó, hogy volt demó, ennyi plusz pont a Microsoft-nak. A játék meg, hát, nemtom, nekem nem jött be, a Project Cars 2 jobban kézre áll. Az első kommentelővel értek egyet, a Horizon 3 jobb, hiába elvileg az a casual forza. Így most megspóroltam cca 20.000.-Ft-ot, juhú! Hátha az AC Origins jó lesz.
#11
Huhh! Nagyon nagy bajban lennék ha most ezek alapján kellene játékot választanom, annyira semmilyen ez a lista. A Forza nem érdekel, a Dragons Dogma egy 2012-es játék, a többi meg... pfff!
#10
#9: Igazad van .A hatosban lehetett de itt is lehet ha kéred a manuális szabályozást
#9
#7: Ebben nincs tapasztalaton, de a homologationre gondolok. Elvileg nagyon erősen szabályozza, hogy milyen tuning mehet a kocsira és milyen performace-t ér el az autó. 6-ban azért rendesen lehetett a tuningal alakítani 1-1 autó viselkedésén (mp-ben is) Javítsatok ki ha nem így van :)
#8
#6: Ha nem lenne meg a Forza 6 megvenném. Egyenlőre kivárok :D
#7
#5: A tuning pont olyan mint volt ,Csak éppen nemigazán van értelme.Ugyan az mint a hatosnál
#5
Közel 300 óra Forza 6 után nem éreztem a 7 demóját irányítás/fizika terén gyengébbnek. Sőt!.
Ellenben ami zavart, hogy átverik az embereket a VIP-val. (100% Cr boost csak 25x használható.) Az ígért multiplayer penalty rendszerből semmi sem lett. És még a tuningolást is erősen (szinte teljesen) eltüntették multiplayerből és careerből is.
#4
Törölt felhasználó
#1: Most az oldalon lévő kemény 5 xbox fanboy lelkébe tiportál.
#3
YanezModerátor
#1: Pont a Forza 7 miatt akartam vidikártyát venni a pc-mbe, úgyhogy kösz az infót! Persze más játékok miatt is akarok, de ez volt a főok.
#1
forza 7 ,egy horizon 3 koppintás lett,felhígított szimulációval.Az alapokat anno a forza motorsport szolgáltatta a mellékág horizon alapjaihoz.Azóta fordult a kocka .Mert sikeresebb lett ,Minden csillivilli vackot áttemeltek,egy causal kihívásmentes gicsparadé!!!..Nulla szimuláció!! Péntek óta tolom...S minden forzát ismerem a harmadik rész óta órák százait toltam beléjük.A hatos rész is köröket ver a mostanira.Az időjárás is csak látvány elem benne!!.A project cars 2 na az szimulátor!! Nem hibátlan de király cucc.Tolom azt is.A horizon részeket is szeretem a -forzaban, de a motorsport ne ezt az utat kövesse.Ráadasul tuti telecseszik mikrotranzakcios ladás vackokkal.Amit leszarok!,De folyton az ember pofájába nyomva is idegesítő.Egy csalódott forzafan lettem.