Újra lehet multizni a 2005-ös Battlefront II-vel

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 3.
  • Hír
Link másolása
Habár az új generációs Star War: Battlefront II premierje már a kanyarban van, a Disney-t ez nem tántorította el attól, hogy kedveskedjen egy kicsit az eredeti játékok rajongóinak: újra lehet multizni a 2005-ös Battlefront II-vel!

Hiába közelít az új Battlefront megjelenése, a 2005-ös Star Wars: Battlefront II rajongóinak is tudunk jó hírekkel szolgálni, miután a Disney úgy döntött, helyreállítja a játék multiplayer módját. A cég ezt a cím Steam-adatlapján jelentette be, azonban a multi a GOG-változat vásárlói számára is elérhető, sőt keresztplatformos játékra is van lehetőség. A GOG-on egyébként épp akciós az anyag.

A 2005-ös Battlefront II többjátékos módja a GameSpy bezárásával húzta le a rolót, azóta nem volt hivatalos szerver, amin multizhattak volna a rajongók. A Disney most ennek a keménymagnak kedvez, ami a vadonatúj játék érkezésekor ugyan meglepő húzás lehet, mégsem előzmény nélküli: egy hónappal ezelőtt épp a Star Wars: Empire at War multiját támasztotta fel a cég.

8.
8.
user101
#5: Köszönöm a bókot, ez éltet ! :D

#6: Hát, az eredeti 2005-ös Battlefront kiadója a LucasArts, ami ha jól tudom most már Disney. Akitől az EA a jogokat kapta a mostani feldolgozás elkészítésére. A GoG és a Steam semmit nem tud csinálni a programmal, nincs meg nekik a forráskód de még ha meg is lenne, joguk akkor sincs belenyúlni. Szóval az eredeti fejlesztő / kiadó kell hozzá akinél a forrás van.

Épp ezért simán elképzelhető, hogy úgy gondolkodnak ( mert például bíznak a programjukban ), hogy megmutatják, hogy mennyivel faszább már ez a Battlefront, mint az amiért az orbitális hisztéria volt a neten... Akár jól is elsülhet. :)
4.
4.
user101
Szerintem abban bíznak, hogy mindenki rájön mennyire "szar" ez a Battlefront 2-höz képest és rohannak megvenni ... :)))
3.
3.
zsocc-nrg
Ha már ennyire visszanyúltak a klasszikusokhoz akkor igazán feldobhatnák az első SW Battlefrontot is Steam-re
2.
2.
3,4 euro gogon boven megeri, hazamegyek beszerzem.
1.
1.
ollie92
Az eddigi legjobb battlefront, de azért várom, hogy az új 2017-es BFII jobb legyen. De a tartalom az első BFII-ben bőséges volt. Még picit battlefieldesebb volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...