Újra lehet multizni a 2005-ös Battlefront II-vel

Habár az új generációs Star War: Battlefront II premierje már a kanyarban van, a Disney-t ez nem tántorította el attól, hogy kedveskedjen egy kicsit az eredeti játékok rajongóinak: újra lehet multizni a 2005-ös Battlefront II-vel!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#8
#5: Köszönöm a bókot, ez éltet ! :D

#6: Hát, az eredeti 2005-ös Battlefront kiadója a LucasArts, ami ha jól tudom most már Disney. Akitől az EA a jogokat kapta a mostani feldolgozás elkészítésére. A GoG és a Steam semmit nem tud csinálni a programmal, nincs meg nekik a forráskód de még ha meg is lenne, joguk akkor sincs belenyúlni. Szóval az eredeti fejlesztő / kiadó kell hozzá akinél a forrás van.

Épp ezért simán elképzelhető, hogy úgy gondolkodnak ( mert például bíznak a programjukban ), hogy megmutatják, hogy mennyivel faszább már ez a Battlefront, mint az amiért az orbitális hisztéria volt a neten... Akár jól is elsülhet. :)
#7
#5: Ez a "tizenéves förvedmény" simán odaveri a falhoz az új részt...
Pár éve amikor újra végigtoltam eléggé örültem volna ha lett volna ilyen multi lehetőség...
#6
#5: Nem hinnem mert a kettonek semmi koze egymashoz mivel ez az uj mar EA es az Originon megy. Lehet inkabb a Steam meg a GOG akarja megmutatni h hoppa.. Ez jobb mint az uj!! :)
#4
Szerintem abban bíznak, hogy mindenki rájön mennyire "szar" ez a Battlefront 2-höz képest és rohannak megvenni ... :)))
#3
Ha már ennyire visszanyúltak a klasszikusokhoz akkor igazán feldobhatnák az első SW Battlefrontot is Steam-re
#2
Törölt felhasználó
3,4 euro gogon boven megeri, hazamegyek beszerzem.
#1
Az eddigi legjobb battlefront, de azért várom, hogy az új 2017-es BFII jobb legyen. De a tartalom az első BFII-ben bőséges volt. Még picit battlefieldesebb volt.