A héten érkezik Switch-re a Stardew Valley

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 3.
  • Megjelenés
Link másolása
Az indie játékokat kedvelő Switch-tulajok örülhetnek a héten, több nagy sikerű fejlesztés is a héten kapja meg a várva-várt átiratát a hibridkonzolra. Meglepetésre a Stardew Valley is felsorakozott a premierek közé.

A Stardew Valley atyja, a ConcernedApe művésznéven futó úriember bejelentette, hogy október 5-én jelenik meg Nintendo Switch-re az alkotása, amely egyúttal először teszi olyan platformon, amely hordozható. A portolást (a PlayStation 4-es és az Xbox One-os kiadásokhoz hasonlóan) a Sickhead Games végezte, az átiratért 15 dollárt kell fizetnünk.

Ezen a héten több megkésett indie fejlesztésnek is örülhetnek a Nintendo Switch-tulajdonosok, elvégre az Axiom Verge, a Lovers in a Dangerous Spacetime és az Oxenfree is a napokban költözik át a Nintendo hibridkonzoljára. A heti játékmegjelenéseket szokás szerint listába szedtük, az aktuális felhozatalt itt érhetitek el.

3.
3.
user101
Nekem ez volt a Terraria annak idején, de szerencsére nem lehetett csak úgy bányászni, felfedezni a végtelenségig, mert a végén a rontás mindig megtalált ... :)
2.
2.
Juha
Egy a baj ezzel a játékkal: nem enged el! (Csak még egy nap, most esik akkor irány a bánya stb.)

Régen éreztem ilyen késztetést a folytatásra, mert komolyan melóban is azon agyaltam, hogy az almán lesz-e egy-két termés őszre, ha télen ültettem?
1.
1.
hadzsime
Örülök a pali sikerének. Hihetetlen, hogy egyedül összetudott rakni egy ilyen szórakoztató, hangulatos és nyugtató hatású játékot. Remélem sokan megveszik Switchen is, megérdemli a bevételt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...