Scorn - így mutat alfaverzióban a játék

A 2018-as év egyik nagy dobása lehet az Ebb Games horrorjátéka, a Scorn. A H. R. Giger munkássága alapján készülő lüktető világban rémes lényekkel találkozunk, és a rejtvények sem kerülnek el bennünket.
  • Írta: gabeee

Kommentek

#43
#42: Igen, de a trailernek nem az lenne a lényege, hogy bevonzzon a játék világába ? Első alkalommal is kvázi ennyit láttunk, most meg itt egy "új" trailer és még mindig ugyanott tartunk. Tetszik a világ és a képi megjelenítés, de semmi olyat nem láttam ( eddig ) ami miatt ez az egész, mint játék egy pillanatra is érdekelne... :(
#42
#38: Gagyi az ellenfél, és kicsit vicces. De lehet hogy csak az elején vannak ilyen ellenfelek, és utána normálisabb képi ábrázolást kapnak.
#41
De nagyon várom ezt a játékot!! Nagyon kíváncsi vagyok rá!!
#40
#39: Elnézést, nem Tormentum, hanem Inner Chains. A Tormentum jó volt, de az nem is idei. (Szerkesztés gomb?)
#39
Nekem van hozzáférésem a demohoz, mert támogató vagyok. 3-szor játszottam végig a hangulata miatt. Nyilván nem mindenki értékeli ezt a játékot, de nem is mindenkinek készül. Giger és Beksinski a két kedvenc festőm, és a fejlesztők célja alapvetően az volt, hogy Giger látványvilágát, meg azt a hangulatot, amit a művészete áraszt, visszaadják. Rajongóként azt mondom, ez tökéletesen sikerült is. Valószínűleg nem lesznek a játékban érdekes játékmechanikai elemek, ennek ellenére ezt a játékot várom jelenleg a legjobban. Már csak azért is, mert utoljára Giger világával az 1995-ös Dark Seed 2 óta nem lehetett találkozni videojátékban. (Igaz, a Tormentum is próbálkozott idén, de az inkább Beksinski világát adja vissza, meg hát a Scorn minőségileg alfában is jobb állapotban van, mint a Tormentum jelenleg. Pedig már túl van néhány patchen.)
#38
Hát azért az nagyfokú naivitás, hogy az alfa / béta verziót nem kell komolyan venni, mert amikor odaér egy játék, már jóval 90% fölötti készültségben van. Ott már van egy kvázi kész játék / játékmechanika és csak akkor nyúlnak hozzá, ha alapjaiban érzik hibásnak a dolgot. Ez a szint már arról szól, hogy hibákat javítanak, játékmechanikát finomhangolnak, balanszoznak. De nem írnak már semmit újra nulláról. Ha igen akkor a koncepció megbukott !

Jelen esetben ez egy életképtelen koncepció, mint játék totális bukás, mint játékmechanika, élmény és élvezet mentes, steril... Ez így kiadhatatlan, félkész, kidolgozatlan és messziről süt róla, hogy volt egy jó ötlet, de messze kevesek voltak ezt élvezetes játékba átültetni. Sétaszimulátornak talán elmegy extrákkal, de amúgy az egész értelmetlen és nem ad semmit a játékhoz. Náthás meztelen csigákra lövöldözni nem para és nem is élvezetes. Ez így nem jó !

Amiről ti beszéltek az a 'technológiai demo' színvonal, de egy szőrös fenekű pávián is leveszi 5 perc alatt erről, hogy ez így nem fog működni, egy így kevés, ez így életképtelen... Koncepcionálisan... Alapjaiban !
#37
#36: *kezdted
Hol van a szerkesztés opció?
#36
#14: "Te is 10 perces alpha gameplay után messzemenő következtetést vontál le az én véleményemről, ergo annyira biztos, hogy tévedek? Nem, mert még semmi sem biztos! "
Te kezdet a hülyeséget a másik meg leállt veled vitázni.
#35
felegyiModerátor
Ez a gameplay már szerepelt 1 hónappal ezelőtt :( ... továbbra is must have!
#34
#32: "...mindenki bebofogheti a sajat magat hulyeseget." Felsőbb körökben ezt úgy nevezzük, hogy "vélemény", és nem szoktuk alaptalan vádakkal megtámadni a másikat, hanem ellenérvet támasztunk.

Amúgy meg ebből a videóból nekem pont nem jön át a horror... Mégcsak nem is tűnik nyomasztónak. Lehet azért, mert minden él, nem pedig a megszokott kihalt környezet. Kappa. Ebből nem látom, milyen jelentősége van annak, hogy "minden él"... Ennyiből tényleg csak egy kellemes sétának tűnik, egy begombásodott telepen. De hát ez még csak alfa... Mondjuk az elképzelt játékmenet nem fog változni...
#33
YanezModerátor
#32: Én kérek elnézést, mert egyáltalán nem kellett rá reagálnom. Legközelebb nem is fogok.
#30
YanezModerátor
#29: Márpedig pont rád vonatkozik a legjobban a szabályzat, mert máris két ponton megsértetted. Bekekötsz egy moderátorba és flémet kezdeményezel. Menj vissza a kommentek legelejére, és mondd meg minek kellett elkezdeni a flamelő fanboyos dumát. Tiszta óvoda.
#28
YanezModerátor
#25: Szóval téged nem lehet gyanusítgatni, de te engem kérdés nélkül annak titulálsz? Gondolom egy tonna olyan bizonyítékot is tudnál idézni tőlem, ahol egyenesen kijelentem. Tehát te egy ilyen nagyon különleges ember vagy, aki bárkire ráfoghat bármit, de őrá Istenments, hogy hasonlót mondjanak. Ráadásul gyorsan meg is próbálod lezárni az egészet a moderátor kártyával. Szépen levizsgáztál! Szia.