WWE 2K18 - a dicsőséghez vezető út

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 3.
  • Videó
Link másolása
A hamarosan boltokba kerülő pankrátorjáték, a WWE 2K18 egy új játékmódot is tartalmazni fog, melyhez a fejlesztők trailert is készítettek. Az online mókára kihegyezett Road to Glory igen élvezetesnek tűnik első ránézésre.

Két hét múlva felkerül a boltok polcaira a Visual Concepts pankrációjának idei felvonása. Azt nemrég megtudtuk, hogy a pontos megjelenését illetően sokáig kérdéses PC-s változat is egy időben érkezik konzolos társaival, és pár hete az első gameplay előzetest is megkaptuk.

A napokban a fejlesztők egy új játékmódról is lerántották a leplet, amely az online versengésre lesz kihegyezve. Az újdonsült trailer alapján kiderül, hogy saját hőst alkothatunk, akivel más játékosok testén át érhetjük el céljainkat a dicsőség felé vezető úton. Emberünk kinézetét testre is szabhatjuk, és különböző tulajdonságait fejleszthetjük, hogy a lehető legnagyobb eséllyel lépjünk ringbe mások ellen. Az út végén pedig a trónra ülhetünk.

Közben a fejlesztők hivatalos Twitter-oldalukon azt is megerősítették, hogy szembemennek a mai trendekkel, és a WWE 2K18 teljesen mentes lesz a mikrotranzakcióktól. 

A WWE 2K18 október 17-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A Switch-változat valamivel később esedékes.

2.
2.
user101
Úristen, Wrestling ?! Ez annyira idejét múlt dolog. Már 7 évvel ezelőtt is ciki volt... 13E10 :) Játszik ezzel még valaki ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...