A Paramountnál kötöttek ki a Sonic-film jogai

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy néz ki, a Sony Pictures elengedte az élőszeplős Sonic the Hedgehog-filmet, ám az adaptáció mégis megszületik, lévén a Paramount Pictureshöz kerültek a jogok. A tervek szerint 2019-ben várható a premier.

A Paramount Pictures szerezte meg a félig élőszereplős, félig CGI-jelentekkel teletűzdelt Sonic the Hedghehog-film jogait, miután a Sonic Pictures lemondott az adaptációról - tudtuk meg a The Hollywood Reportertől.

A producer továbbra is a Fast & Furioust is tető alá hozó Neal Moritz és a Deadpool rendezője, Tim Miller lesz. A rendezést az a Jeff Fowler vállalta magára, aki már nem ismeretlen Miller cége, a Blur Studio előtt. Fowler eddig csupán egy animációs rövidfilmet dirigált le, bár azt 2004-ben Oscar-díjra is jelölték. A forgatókönyvet Evan Susser és Van Robichaux jegyzi, miután a korábbi írókat lapátra tették.

A Sonic-mozi már 2014 óta tervben van, de eddig nem nagyon történt előrelépés az ügyben, noha a Sega tavaly 2018-as premierrel számolt. Most, hogy újabb csavart vett a produkció, csak 2019-ben kerülhet vászonra a film.

1.
1.
PaprikaJancsi
Remélem majd jön egy Transformers Sonic crossover :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...