Minden, amit tudnod kell a Shadow of Warról

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 6.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten kerül boltokba a Middle-earth: Shadow of War, a készítők pedig egy összefoglaló trailert is bekészítettek a megjelenés előtti hajrára. Bruz the Chopper mutatja be nekünk, mit kell tudni a játékról.

Bruzt állítólag annyira megszerették a játékosok a Shadow of War E3-as bemutatója után, hogy a készítők "őt" kérték fel arra, foglalja össze a megjelenés előtt a játék főbb tudnivalóit. Ennek megfelelően az alábbi hatperces trailerben szó esik majd az első rész történetéről, ízelítőt kapunk a játszóterünkből, és a játékmenetre is kitér a kolléga, természetesen külön figyelmet szentelve a Nemesis-rendszernek.

A Middle-earth: Shadow of War október 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Bemelegítésként érdemes elolvasni a gamescomos beszámolónkat, a bátrabbak pedig az első 12 percet is megnézhetik lejjebb!

15.
15.
hedzsooo
Azt kell tudnom róla, hogy mindját játszhatom! ;D Előrendelve ELEX-szel eggyütt, a gold/fullos verzió! :D Így azért már neki lehet nézni az idei télnek is. ^^ :-) Na jó, a chopperest még megnézem, de gameplay videót már tuti nem, minek kellene spoiler, úgy is mindjárt kezdhetjük játszani magunk is, nem kell már rá sokat várnunk. :)
14.
14.
kopic
#3: Ne zavarjon hogy csak viccnek szánta..-.-
13.
13.
Gora
#10 Az eredetiben így működött. Valószínűleg ez meg történik itt is, csak ráadásként kezdhetsz megint sereget gyűjteni az ostromhoz. De amúgy ha egy noname ork ölt meg, akkor meg felkerült ranglistára (kapitány lett belőle).
12.
12.
Ooorky
#11: Végre valakinek leesett :D
11.
11.
Darksiders84
#2: Az új rekorder még Link Cuphead gyorsaságán is túl tesz ritka ügyes játékosok!
10.
10.
hadzsime
#9: Ezt nem tudtam. Azt hittem ha meghalsz csak annyi történik, hogy aki megölt az "szintet lép". Volt egy videó, amiben egy ork azzal menőzött, hogy már megölt egyszer.
9.
9.
Gora
Belerakták ezt az ostrom rendszert, amiben ha meghalsz akkor kezdheted előröl gyűjteni a követőket a megismétléshez. Most ez jutott eszembe, biztos van még vmi, de maga a Mordor sem volt egy egyszerű játék, legalábbis nekem. Sokat kellett vele foglalkozni, hogy ne egy csapás és halál legyen egy egyszerű harcnál is.
8.
8.
RangerFox
#6: Előkapta órán a telefont, unalmas a matek óra :(
7.
7.
RangerFox
Meghozta a kedvem az első videó, nagyon hangulatos.
6.
6.
hadzsime
#5: Hogy érted azt, hogy benehezítették?

#4: 10:11-kor Pénteken nem tanítás szokott lenni?
5.
5.
Gora
Én először PC-n toltam ki az első részt (eléggé laggolva). Aztán megvettem komplette PS4-re és kivittem a DLC-ket is. Szerintem rohadt jó hangulata volt, mondjuk nem egyszer a hajamat téptem tőle (nehézség, minimális glitchek - beakadások és stb). Nekem olyan 30-40 órám volt benne, és próbáltam 100-ra menni, ami persze annyira nem sikerült. Ezzel az újjal nem tudom, fogok e tudni szórakozni, ahogy hallom eléggé benehezítették az alaphoz képest. De érdekelni érdekel.
3.
3.
xICEMANx
#2: Egy nap alatt 3x. Gratula. Átszaladtál rajta mint kerge nyúl az autópályán. Fogalmad sincs hány óra van akkor délben. Ha ez gagyi akkor nem tudom te mivel szórakoztathatod magad, de sajnállak. És az ilyen emberek rontják a levegőt hasonló oldalakon :-/
2.
2.
Ooorky
Első nap háromszor végigvittem, elég gagyi játék.
1.
1.
xICEMANx
Nagyon várom, már elő is rendeltem. A napokban vittem ki 100%-ra a progression-t, persze másodjára. Elsőként még XBOX 360-on vittem ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...