Így néz most ki a Psychonauts 2

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 7.
  • Videó
Link másolása
A Double Fine-nál aktívan telt az elmúlt egy év a Psychonauts 2 fejlesztése során, így most végre megmutathatják, hogyan fest a jelenlegi verzió. A platformer már játszható, nagyjából a tartalom fele készen van.

Végre egy olyan felvételt mutathatunk a Psychonauts 2-ről, amely már nagyjából hasonlít arra, ami a végleges verzióban vár ránk. A Double Fine szerint a fejlesztés során rengeteget vitáztak az irányításról, a zenékről és a feladatokról, ezek már végre a helyükre kerültek.

A bejárható terep sokkal nagyobb, mint korábban. Amit látunk, az lényegében a hub, innen kereshetjük fel azokat a karaktereket, akiknek az elméjébe be szeretnénk férkőzni. Az "agyakat" nyilván nem spoilerkedik el most Schaferék.

Az animációk simák, a művészeti stílus pedig ismerős lehet a rajongók számára.

A Psychonauts 2 várhatóan 2018 folyamán landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en a Starbreeze gondozásában.

4.
4.
zsocc-nrg
Készítsék csak ameddig kell, nem kell sietni. Legyen zseniális akárcsak az első rész. A Double Fine amúgyis érti a dolgát.
3.
3.
kastorhun
#2: A jó munkához idő kell.
2.
2.
Prax
#1: En is szerettem az elso reszt, vhol meg is van az eredeti lemez. '15 korul jott a hir, hogy keszul a folytatas, elegge mellbe vagott, hogy mennyit kell varni, de meg igy is felenel van :/
1.
1.
Banszien
Amióta először befejeztem az első részt, azért imádkoztam, hogy legyen majd folytatása. Annyira várom, hogy az hihetetlen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...