Brit toplista: a második helyen kezdett az új Forza

Gyengébb rajtot produkált a Forza Motorsport 7 az Egyesült Királyságban, mint a sorozat korábbi részei, de ez legyen a Microsoft legnagyobb problémája: nagyon úgy tűnik, hogy épp a Forza Horizon 3 terelte el a vásárlók figyelmét.

Két dobogós helyezést is bezsebelt a múlt héten a Microsoft, ráadásul mindkettőt a Forza-sorozattal. A Forza Motorsport 7 a második helyen nyitott, és bár a rajtja nem sikerült olyan jól, mint a korábbi részek esetében, jó eséllyel épp a harmadik helyezettünk, a Forza Horizon 3 terelte el a vásárlók figyelmét - a tavalyi rész konzolcsomagos kiadása nagy népszerűségnek örvend az Egyesült Királyságban.

Akárhogy is, a toplista élén még mindig a FIFA 18 tanyázik, ráadásul a játék második hete jobban sikerült, mint a FIFA 17-é annak idején. Több újoncunk is volt emellett, a Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser's Minions a tizenkilencedik, a Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaire’s Conspiracy a harmincegyedik, a Dragon's Dogma: Dark Arisen új kiadása pedig a harminckilencedik helyen kezdett.

 1. FIFA 18
 2. Forza Motorsport 7
 3. Forza Horizon 3
 4. Destiny 2
 5. Grand Theft Auto V
 6. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
 7. The LEGO Ninjago Movie Videogame
 8. Mario Kart 8 Deluxe
 9. NBA 2K18
 10. LEGO Worlds
 11. Uncharted: The Lost Legacy
 12. Rainbow Six: Siege
 13. Resident Evil 7
 14. The Legend of Zelda: Breath the Wild
 15. Project CARS 2
 16. Pro Evolution Soccer 2018
 17. Fallout 4
 18. F1 2017
 19. Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser's Minions
 20. Call of Duty: Infinite Warfare
19 komment - szólj hozzá!