Brit toplista: a második helyen kezdett az új Forza

Gyengébb rajtot produkált a Forza Motorsport 7 az Egyesült Királyságban, mint a sorozat korábbi részei, de ez legyen a Microsoft legnagyobb problémája: nagyon úgy tűnik, hogy épp a Forza Horizon 3 terelte el a vásárlók figyelmét.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#19
#14: Se a sony se az MS nem adja ki a digitális eladások eredményeit, csak az évzárásnál százalékosan utalnak arra a piacrészre. Biztonsági okok miatt.
#18
Törölt felhasználó
#17: Szerintem csak érdekli, én is elolvasnám és ennyi.
#15
#14: eladásokat*
#14
Most esett le, hogy ez nem is mutatja a digitális eladások. Oké, hogy egy random brit lista, de hogy még félkész is... sok értelme nincs.
#13
#10: Szerintem a destiny 2 a legélvezetesebb fps, ami eddig elkészült. Szórakoztató játékmenet és gunplay. Nem kifejezetten szép vagy okos játék, de nagyon látványos. (A grafika, textúrák nem annyira szépek, de az effektek és a fények kifejezetten kárpótolnak érte.) Bele lehet rakni több száz órát is, de engem már nem annyira vonz z, hogy ne 300-as legyen a karakterem, hanem 305-ös, így szerintem tovább is adok rajta.
#12
#11: Köszi. Ha jól látom a pc-s megjelenés okt. 24. Figyelni fogom.
#10
#9: Igen, olvastam sokaktól, és láttam is, hogy azért vannak hibák, hiányosságok, de amit jó páran ki szoktak emelni, hogy a gunplay viszont nagyon élvezetes. Nekem pedig egy shooter játéknál ez a leglényegesebb. A Hard Reset óta nem találok magamnak egy olyan SciFi FPS játékot, ami pörgős, élvezetes, de nem túlzottan véres, nem túl horroros (vagy legalábbis olyat nem találtam, ami jobb lenne a Hard Reset-nél számomra). Talán ez pótolhatná az űrt.

De amúgy én is inkább single-ben tolnám. Ezeket a raideket lehet soloban játszani? Ki lehet kapcsolni, hogy az ellenségből számok potyogjanak ki, és az életerő csíkot a fejük felett?
#8
Esküszöm fizetnék a M$-nak ha valaha egyszer közölne pc-s adatok
#7
#6: A francba. Akkor ez mégiscsak nekem való játék lenne :D Pedig folyamatosan próbálom magam lebeszélni a beszerzéséről, hogy nem olyan jó ez, majd esetleg később, valami nagyobb leárazásnál, olcsón esetleg. De jó páran (akiknek adok véleményére) írjátok, hogy milyen jó, és nekem is úgy tűnik, hogy egy pörgős, látványos darálásra kiválóan alkalmas lenne ez a game nekem is, mert azt nagyon szeretem :) Lehet, hogy csak meg kéne vennem…
#5
#3: Az ciki, ha én még mindig csak a Fallout-NeVVVegasnál tartok ? :)

Viccet félretéve : nem érdekel a multi, csak single-ben tolnám ( mint a Division-t ), van értelme beruházni rá ? Talán a raidek érdekelnének, csak én ilyen háturol sunnyogós sniperes fajta vagyok. ( BF-ben is mindig kiabáltak, "bunkó vagy baxi ! már megint kempelsz ! :)
#4
Na, ez igen! Gratula a Forzának.:)
#2
Gratula az MS-nek, két címe is a top 3-ban :)
#1
Causal szar ,csillivillu gagyi divatparade meg mikrotranzakcios bűz ..Kiherelt forza ..