25. születésnapját ünnepli a Mortal Kombat-sorozat

Hihetetlen, de huszonöt éve már, hogy 1992-ben megjelent a Mortal Kombat-sorozat első része. A '90-es évek bunyós játékait alapvetően meghatározó széria pedig ennyi év elteltével is ugyanolyan szórakoztató. Boldog születésnapot!
  • Írta: Shifty

Kommentek

#10
Jöhetne az új rész, kevésbé bugyuta harcrendszerrel.
#8
#6: Természetesen Gorot is csak ezzel a technikával. Amíg nem tanultam meg rendesen játszani. Az MK2 az már gyerek mese volt. Az annyira ment hogy kívülről vágtam az összes kivégzést. De az ultimate MK3 volt a császár a sorozatban. Még a mai napig minden évben előveszem snes emun a Donkey Kong C sorozattal egyetemben. :D
#7
#3: Én tőlem bármelyik MK jöhet.
De egy Shaolin Monks vagy egy Armageddon remasterednek örülnék legjobban PS4-en vagy classic részek 1,2,3,trilogy.
Egyébként a Street Fighter idén 30 éves és jövőre kap Anniversary kiadást.2 rész és az Alphát tartalmazza.Úgy hogy NetherRealm is meglephetne minket.
#6
Emlékszem még annó SNES en! Első segszag legyőzésemre. Liu kang-el folyamatos tűzlabdával sikerült csak levernem. 7-8 évesen :D
#5
Ezèrt kèrtem Sega-t. Rengeteget toltam, MK2, MK3 ès az Ultimate rèszeket. Akkor ez volt a csúcs és a suliban szinte mindenki errôl beszélt, hogy milyen véres és nagyon szép verekedôs game.
Érdekes, hogy akkor ütött a grafika....de naaagyon,.fôleg MK2.
Most meg csak azt mondom az új részre, hogy jó.
Valahogy ebben a stílusban èn lemaradást érzek.
Lassan ott tartunk, hogy egy nyitott világú játék szebb, mint egy ilyen fix 1-1 elleni game. Nem tudom ennek az okát, de remélem a következô MK erre is odafigyel. Ez csak személyes vélemény. Tudom, hogy sokatoknak bejön!
#4
Nekem azóta no.1 a verekedős piacon, mióta a játékteremben először megpillantottam a játékgépet :) Azt a feeling-et semmi nem tudja visszaadni, mikor tömve volt a játékterem és mindenki a MK 1 előtt gyülekezett mindig.
#3
Várjuk az új részt! De a legnagyobb meglepetés egy új Shaolin Monks, vagy egy olyan stílusú MK lenne!
#2
Ennek örömére jöhetne már az új rész!
#1
Akkor valami bundleval kedveskedhetnének igazán