Super Mario és a musical

Befutottak az első kedvcsinálók, amelyekkel a Nintendo a Super Mario Odyssey hónap végi premierjét promózza. A tévéreklámok mellé egy hosszabb trailer is érkezett, ebben Mario egy élőszereplős musical főszereplője.

Október 27-én jelenik meg a Nintendo következő Switch-exkluzívja, a Super Mario Odyssey. A játékot már ki is próbáltuk, nemrég pedig egy ötperces trailer foglalta össze a fontosabb tudnivalókat vele kapcsolatban, most azonban azoké a kedvcsinálóké a színpad, amelyekkel a Nintendo Japánban promózza a címet.

Az első egy gameplay jelenetekkel dúsított élőszereplős musical, melyben New Donk City elevenedik meg előttünk Mario főszereplésével, lejjebb pedig három tévéreklámot láthattok!

Tízéves csúcson a Nintendo részvényei

Töretlen a Nintendo sikerszériája, tízéves csúcson a cég papírjai. A befektetők azután lendültek be újra, hogy a cég bejelentette, havi 2 millió Switch-et szeretnének gyártani a jelenlegi - becsült - 800 ezer-1 millió példány helyett. A Switch a kiotóiak legjobban fogyó konzolja, az év végére 20 millió eladott példányt vár a cég a korábban remélt 13 millió helyett. Egyes vélemények szerint ugyanakkor a gyártás felpörgetése annak is a jele, hogy a Nintendo Kínát is megcélozza a géppel. Erről itt írtunk részletesebben.
6 komment - szólj hozzá!