Super Mario és a musical

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 11.
  • Videó
Link másolása
Befutottak az első kedvcsinálók, amelyekkel a Nintendo a Super Mario Odyssey hónap végi premierjét promózza. A tévéreklámok mellé egy hosszabb trailer is érkezett, ebben Mario egy élőszereplős musical főszereplője.

Október 27-én jelenik meg a Nintendo következő Switch-exkluzívja, a Super Mario Odyssey. A játékot már ki is próbáltuk, nemrég pedig egy ötperces trailer foglalta össze a fontosabb tudnivalókat vele kapcsolatban, most azonban azoké a kedvcsinálóké a színpad, amelyekkel a Nintendo Japánban promózza a címet.

Az első egy gameplay jelenetekkel dúsított élőszereplős musical, melyben New Donk City elevenedik meg előttünk Mario főszereplésével, lejjebb pedig három tévéreklámot láthattok!

Tízéves csúcson a Nintendo részvényei

Töretlen a Nintendo sikerszériája, tízéves csúcson a cég papírjai. A befektetők azután lendültek be újra, hogy a cég bejelentette, havi 2 millió Switch-et szeretnének gyártani a jelenlegi - becsült - 800 ezer-1 millió példány helyett. A Switch a kiotóiak legjobban fogyó konzolja, az év végére 20 millió eladott példányt vár a cég a korábban remélt 13 millió helyett. Egyes vélemények szerint ugyanakkor a gyártás felpörgetése annak is a jele, hogy a Nintendo Kínát is megcélozza a géppel. Erről itt írtunk részletesebben.
6.
6.
delphijos
#5: Arra célzok, hogy nem kell szeretni a stílust, de ha ez "hányadék", akkor miért a meglepődés hogy mások még csak nem is erőltetik meg magukat.
5.
5.
#4: Marmint hogy sok a hulye, vagy hogy meg a cod is jobb ennel? ;-)
4.
4.
delphijos
#1: Mint a másik hírnél megjegyeztem , hogy ilyen kommentek után miért csodálkozik bárki hogy jön a COD 235 és azt is várja a többség?
2.
2.
ollie92
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...