Több mint 2 millió példánynál jár a Tekken 7

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 11.
  • Biznisz
Link másolása
Ráadásul csak konzolokon, a PC-s számokat ugyanis nem ismerjük. Ezzel a Tekken 7 eladásai látványosan jobban pörögnek, mint a Street Fighter V-é, amely idén júniusban éppen csak megközelítette ezt a mérföldkövet.

Katsuhiro Harada szerint több mint 2 millió példánynál jár a Tekken 7, ez a szám ráadásul csak a konzolos változatokra vonatkozik: a verekedős játék PS4 és Xbox One mellett PC-re is megjelent júniusban.

Akárhogy is, a Tekken 7 lényegesen jobban teljesít, mint a fő riválisnak számító Street Fighter V, amely a tavaly év eleji premier dacára idén júniusig mindössze 1,7 millió példányig jutott - igaz, a Capcom címe nem jelent meg Xbox One-ra. Az összehasonlítás nem véletlen, Harada ugyanis korábban is hangoztatta, hogy a Tekkennel igyekeznek szélesebb közönségre lőni, mint a többiek, ezért készítenek például hosszabb átvezetőket.

"Még mindig azért küzdünk, hogy kitörjünk a zsánerteremtő Street Fighter árnyékából, és legyőzzük a legendás Virtua Fightert, amely rengeteg rajongót tudhat magáénak" - mondta. "Hiába beszélünk egy kompetitív verekedős játékról, igazság szerint a mi közönségünk nagy része casual játékos, aki nem szeretne a világ legjobbja lenni, megelégedik mindössze azzal, hogy lenyom egy bizonyos riválist, esetleg egy barátot, aki épp mellette ül."

1.
1.
crytek
Na! Azért vannak számok pcn is

Steam: Owners: 314,621
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...