The Sims 4 - kreáljunk magunknak háziállatot!

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 11.
  • Videó
Link másolása
Az EA már az idei Gamescom alatt megemlítette, hogy nemsokára érkezik a The Sims 4-hez a Cats and Dogs kiegészítő, most azonban egy új trailert is kaptunk hozzá, melyben egy eddig nem látott funkció is helyet kapott.

Azt tehát már eddig is tudhattuk, hogy érkeznek a kis kedvencek a The Sims 4-hez, most pedig mozgás közben is megcsodálhatjuk őket. 

Sokan vallják - és igazuk is lehet - , hogy kisállat nélkül unalmasabb az élet, és ez talán a The Sims-sorozatra is igaz. Az EA nagy örömünkre hivatalosan is bejelentette, hogy érkezik a játékhoz a Cats and Dogs kiegészítő, amelyben kedvenc háziállataink is csatlakozhatnak mindennapjainkhoz. Az említett expanzió, a már önmagában is elegendő kisállatok mellett egy egészen új funkciót is tartalmaz. Érkezik ugyanis a Create a Pet lehetőség, melynek hála teljesen testre szabhatjuk leendő állatainkat.

A legapróbb részletekig megadhatjuk hogyan nézzen ki a saját cicánk vagy kutyánk a fajtájától kezdve, a színén és méretein keresztül, egészen a legkülönfélébb mintázatokig. Ezenfelül kiválaszthatjuk, hogy milyen egyéni tulajdonságokkal rendelkezzenek, játékosak vagy éppen rendkívül okosak legyenek leghűbb társaink. 

A The Sims 4 legújabb és egyik legérdekesebb kiegészítője november 10-én válik elérhetővé.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...