Már a Game Boy Minin dolgozik a Nintendo?

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 12.
  • Pletyka
Link másolása
Szeptember közepén a Nintendo egy Game Boy-jal kapcsolatos védjegykérelmet nyújtott be Japánban. Rögtön megindultak a spekulációk, elképzelhető, hogy ezúttal a népszerű handheld Mini-változatát hozza el nekünk a vállalat.

A NES és a SNES Minihez hasonlóan a Game Boy feltámasztása időszerű lenne, eredetileg 1989-ben jelent meg a kézikonzol. Nem kizárt azonban, hogy a harmincadik évfordulóra megkapjuk az új változatot, a Nintendo ugyanis szeptember 15-én egy Game Boy-jal kapcsolatos védjegykérelmet nyújtott be az erre szakosodott japán hivatalnál.

A vállalat egy képet is mellékelt hozzá, a konzolt ráadásul többféle videojátékkal kapcsolatos kategóriába is besorolta. Bár pontosan nem tudni, hogy tényleg a Game Boy Minin dolgozik a Nintendo, a legutóbbi retro konzoljaik sikeréből kiindulva, nagyon is elképzelhető ez a forgatókönyv.

Azt azért érdemes megjegyezni, hogy mivel a Game Boy beépített képernyőt is tartalmaz, vélhetőleg sokkal drágább lesz a kizárólag TV-re köthető társainál. Várjuk a hivatalos megerősítést!

7.
7.
MrLentoFan
Hát nem tudom ez a "mini" jelző mit takar mikor az eredeti se egy batár dög.... Pot a hír jallatára leemeltem a polcról.. és... .hát nem tudom... Engem biztos zavarna ha kissebb lenne.. Inkább gyorsan veszek pár kazit hozzá ..nem is értem ez tényleg minek...
4.
4.
Futu-Retro
Én személy szerint nagyon örülnék egy ilyen kis konzolnak, de csakis akkor, ha a beépített játékok mellett a régi GB és GBC kazettákat is olvasná.
3.
3.
semike
Nalunk ez is akciosan 79.000 ft lenne alaphangon.....mindenhol mashol 99€
:))))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...