Gran Turismo Sport - egymillió bétázó

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 12.
  • Hír
Link másolása
A mai nap folyamán újabb jó hírek érkeztek a hamarosan debütáló Gran Turismo Sportról. A bemutatás utáni kezdeti kételkedés, úgy látszik, már a múlté a játékosok körében, ugyanis a bétát egymillióan nyüstölik.

A Sony elárult pár dolgot a nemsokára megjelenő Gran Turismo Sporttal kapcsolatban a napokban. Az jól érzékelhető, hogy a kezdeti fanyalgás mára alábbhagyott, és egyre többen reménykednek, hogy a széria ismét visszaül a trónra, bár hozzá kell tenni, nem lesz egyszerű dolga.

Kazunori Yamauchi a hivatalos Twitter-oldalán árulta el, hogy a szimulátor elérte az egymillió felhasználót a kipróbálható verzióval. Ez már önmagában jó hír a fejlesztőknek, hiszen újra nagy érdeklődés veszi körül a programot. A játék atyaúristene azt is elárulta, hogy javították a szerverek hibáit, amelyek a napokban merültek fel, így mostanra stabilizálódott a helyzet.

Eközben a Sony több videót is kiadott a játékkal kapcsolatban, köztük a 2015-ös GT Academy-győztes Matt Simmons közreműködésével létrejöttet is.

Japánból pedig rövid, de annál viccesebb reklámok érkeztek a Gran Turismo Sporthoz. Az látszik, hogy hazájában nagyon komolyan veszik a címet.

A marketinggépezet tehát ezerrel pörög, de a legfontosabb kérdésekre úgyis csak az október 18-i megjelenés után kapunk választ.

34.
34.
Zoli0507
Lewis Hamilton
https://m.youtube.com/watch?v=E-dii4gCsUM

Jòpofa
33.
33.
NECROSMOKE
A vegleges verzben lesznek olyan versenyek is mint az elozo szeriakban? Pl: Sunday Cup, 4 hours Endurance, Old vs New versenyek is? Vagy csak ezek a challengek meg lap sector/time trialok?
32.
32.
SES_HUN
#25: Nem tudom mire számítasz egy gran turismonál, de meséld el légyszi,mert nincs képzelőerőm.
Esetleg GTA-ra gondoltál vagy NFShez hasonló szabad autózásra? Mert ha igen akkor végképp nem értem ,hogy miért is érdekel kicsit is ez a játék. Vicc :D
31.
31.
SES_HUN
#29: Ahham és miért azt a rohadt visszajátszást nézed? Gt2 óta sokkal szebb a replay mint maga a játék.....
29.
29.
unrealnoise
a pC2-t többre tartom, de aki szerint szar a GTS grafikája az nézze már meg ezt, aztán húzza el a belét... https://www.youtube.com/watch?v=8cGPBdrSBQE&feature=youtu.be
28.
28.
Sir-Vival
#25: Hát ja, tök igazad van! Az F1-et is ezért nem nézem már - sokkal jobb lenne, ha kiszáradt tómederben, meg jeges pályán (Antarktisz), meg ilyen sivatagban mennének össze-vissza. Ezek a hülye kötöttségek.
27.
27.
PaprikaJancsi
#25: Hát ja, ezek a versenypályák már csak ilyenek, hülye falakkal van mindenhol körülvéve :D
25.
25.
cannondale
Szép, jó. de nekem már uncsi ez a játék...
Biztos öregszem. Sajnálom.
Nyitott világú játékok jobban lekötnek, folyosó játékok helyett.
24.
24.
Kalácsképű
#22: Retorikára tippelnék.
23.
23.
Őrnagy
#21: Ez így teljesen értelmetlen.
22.
22.
Sir-Vival
#21: Vállalom a sorsom! ☺️Na de "rósz"? Te milyen szakon tanultál az egyetemen?
21.
21.
Falcon
ismét egy pofátlan fizettet hirdetés hírnek álcázva az első mondatnál elröhögtem magam ezt ki írta :P a garan turizmonál csak a millestone autósjátékai rosszabbak jelenleg egy nagy szégyenfolt ez a játék a sony nál borzasztóan gyenge minden téren kormánnyal is próbáltam ennyire rósz ffd hatást nem tapasztaltam illetve hogy egy az egyben nem ismeri a játék és még ez a real driving szimulátor... 2017 van itt a asseto corza ott a nagyon jol sikerült project cars 2 akki azok helyet ezzel játszik az meg is érdemli a sorsát
18.
18.
Joe825
Egyébként pedig mindenkinek jó szórakozást kívánok a GT-hez, hiszen mindentől függetlenül rengeteg kellemes órát fog szerezni a játékosoknak. Én is örömmel teszteltem.
17.
17.
Joe825
#16: Szerintem pedig pont hogy azért élvezetesebb az Assetto, mert egyértelműen jobb fizikában. Hiszen egy szimulátornak mi más lehetne a lényege és lelke, mint a fizika?
A fizika mellett még az Assetto hangját emelném ki, amiben a GT előtt jár.
16.
16.
Sir-Vival
Hát, úgy tűnik ez lesz az új GT3 ! Nagyon komoly lett a program, minden részéről süt az autók szeretete és a minőség. Érzékeny, finom cucc, érződik amint belép az ember a menübe.
Grafikailag... elképesztő, hogy a PS4-ből ezt ki lehet hozni! Az online része is sokat fejlődött. Végig adott a motiváció, eteti magát.

Jelenleg PlayStation 4-re a legjobb nem-árkád autóverseny - főképp ha az összképet nézzük! Az Assetto fizikában talán jobb, de nem olyan élvezetes, az online része pedig borzalmas. :(
Ugyanakkor a GTS nem való mindenkinek, ezt is be kell látni. Akinek a DriveClub, és az NFS az etalon, sőt a GTA Online autós kihívásai is kielégítik ezen igényeit - na az NE vegye meg.
Én már "előrendeltem" - de az online változatot, hogy biztosan kapjam megjelenés napján (majd lesz lemezesben is a vitrin mögött)!
15.
15.
Őrnagy
Szerintem van egy rakás hibája, mégis jobban élvezem, mint a Project Carst. Oszt ennyi.
13.
13.
Sünkutya
#4: Világ életembe Gt-s voltam de úgy látszik a Polyphony digital-nál megállt az idő. Teljesen egyet értek, project cars első része is veri mindenbe. Ezen a játékon kár volt annyit dolgozni.
10.
10.
RangerFox
Borzasztóan gyenge eresztés lett, .
8.
8.
logic5
Tény, hogy nagyon szép, ha lenne péesnégyem tuti kipróbálnám, nagy gt rajongó voltam a 4-ig bezárólag. Utána BOX-ra váltottam. Természetesen PC mellett :D
7.
7.
Gsxr600
#6: Hú még le sem tudtam írni ,már megjött.
6.
6.
Gsxr600
#3: Majd mingyá jön fakjee azt megaszongya hogy már több mint 1 millió hülye nem a pcarsal meg a forzával tolja.merazokazigaziszimulátorok.
4.
4.
tonnag
Én ugy tudtam okt.17-én jön,nem november de mindegy szerintem még fejleszhették volna egy pár évig,rá fért volna.Ugy pattognak lefele az autok a falról mint annó 1999-ben a GT2-ben.Inkább kiadtak volna egy GT2 remastert :-).Nekem nem jön be,visszont annál inkább bejön a PJ2(váltakozó napszak,időjárás,rengeteg pálya,autó,rengeteg beállitás lehetőség stb)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...