A hétvégén kipróbálható a Day of Infamy

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 13.
  • Akció
Link másolása
Ha a Call of Duty: WWII multija túl árkádos neked, akkor a figyelmedbe ajánljuk a Day of Infamyt, amit október 16-ig bárki ingyenesen nyúzhat a Steamen. Az Insurgency készítői rakták össze, így realisztikus élmény vár ránk.

Korunk egyik legjobb második világháborús lövöldéje próbálható ki ezen a hétvégén a Steamen. A Day of Infamyt október 16-ig nyúzhatjuk kötöttségek nélkül, az akció a legújabb frissítés premierjének apropóján élesedett.

Már az újoncoknak sem kell aggódniuk, lévén már egy oktatómód vezet végig a játék jellegzetességein, illetve kaptunk egy új térképet is Brittany címmel.

A Day of Infamy egy multiplayerre kihegyezett FPS, amelyben nemcsak emberi ellenfelek ellen, de még botokkal is harcolhatunk a háború ikonikus helyszínein. A játék remekül lavíroz a hardcore és az arcade élmény között, de még így is autentikusabb a Call of Dutynál.

Gépigénye sem nagy, lévén az első Source Engine-re épül, így minden konfiguráción fürgén elszalad. Az ingyenes hétvégén mindenki dupla XP-t kap, amivel ruhákat, fegyvereket és egyéb felszereléséket nyithatunk meg.

A játék most jelentős kedvezménnyel vásárolható meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...