Nem jött össze a pénz Swery65 új játékára

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 13.
  • Biznisz
Link másolása
Hidetaka “Swery” Suehiro egy nyílt levélben sajnálkozott amiatt, hogy a The Good Life Fig-kampánya sikertelenül zárult. A csapat ennek ellenére nem mond le a macskás RPG-ről, az év végén a Kickstarteren próbálkoznak.

"A 40 napos küzdelem kudarcba fulladt" - kezdte sorait Hidetaka “Swery” Suehiro a rajongóknak intézett levelében, miután a The Good Life Fig-kampánya elhasalt. A kért 1,5 millió dollár alig 37 százaléka jött össze.

Az biztos, hogy nem ment simán a játék bemutatkozása. A bejelentés idő előtt kiszivárgott, a koncepció zavaros volt, néhányan pedig egyszerű mobiljátéknak hitték a The Good Life-ot. Sweryék egyszerűen nem tudták átadni a játék lényegét, bár a gamescomos előzetes már elég jó kiinduló pont volt.

A fejlesztő mindenesetre hálát mondott azoknak, akik bizalmat szavaztak a játéknak. A White Owl csapata bár csalódott, tovább dolgozik rajta, tökéletesítik a receptet, és a közösségi finanszírozásról sem mondott le: 2017 végén indítják el a Kickstarter-kampányt.

A stúdió egy "tiszta" előzetessel készül rá, kevesebb pénzzel is beérik, ráadásul lesznek fizikai kiadások is a Limited Run jóvoltából PC-re és PS4-re. Persze csak akkor, ha második nekifutásra már megnyeri a rajongók szívét a játék.

A The Good Life Rainy Woodsban, a "világ legboldogabb városában" játszódik. Főhősünk Naomi, egy New York-i fotós, aki ebben a vidéki kisvárosban ragad, és kiderül, valami még sincs rendben: a lakók minden éjszaka egytől-egyig macskává változnak újra és újra - még Naomi is! Lesz itt gyilkosság, rejtély és nyávogás is. Persze a Deadly Premonition és a D4 atyjától nem is várnák mást.

4.
4.
Gykrizsi
#3: Rendben, ha nem tetszik ne foglalkozz vele, csak megemlítettem. Nem tudom miért vagyok elfogult.
3.
3.
Kraudo
#2: Azért ne legyünk ennyire elfogultak.. Szerintem abba a játékban egy dolog jó, az hogy magyar. Ennyi. Meg, hogy kb ketten csináltak, de sajnos semmi több. Kicsit kevés..
2.
2.
Gykrizsi
Off: ugyan ott a magyar Crazy Justicera is ráférne még egy kis támogatás, úgy hogy hajrá :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...