Michel Ancel szeretné folytatni a Rayman-sorozatot

  • Írta: Shifty
  • 2017. október 13.
  • Hír
Link másolása
A Rayman megálmodója, Michel Ancel nemrég az Instagramon közzétett friss bejegyzésben jegyezte meg, ha végez jelenleg is futó munkáival, szívesen készítene új Rayman-játékot.

Több éve már, hogy egy komolyabb kihagyást követően új Rayman-játéknak örülhettünk. Michel Ancel, a karakter és a játéksorozat alkotója ugyanis még 2011-ben a Rayman: Originsszel, majd az azt két évvel később követő Rayman: Legends résszel adott új lendületet a platformernek, hogy aztán újabb többévnyi várakozásra ítélje a rajongókat.

Ennek persze oka van, mert Ancel időközben belevágott a Wild, valamint a Beyond Good & Evil 2 fejlesztésébe. Előbbiről évek óta nem hallani semmit, utóbbi pedig hosszú évek után az idei E3-on mutatta meg újra magát. Ez azonban csakis azt jelenti, hogy hiába álmodozik az Instagramon Ancel, egy ideig biztosan nem kapjuk meg a következő Raymant.

4.
4.
user101
Én az Origins / Legends vonal folytatásának örülnék igazán. Mindkettőt nagyon szeretjük...
3.
3.
KaktuszPingvin
Akár új 3D-s, akár az Origins és a Legends 2D-s vonalát követő rész jön, nekem megfelel. Csak jönne már. Az utóbbi pár E3-on mást sem vártam az Ubisoft konferenciákon. Régen volt már 2013.
2.
2.
GemForge
Nagyon jó a Rayman3. De a 2D-s részek is elképesztőek lettek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...