Szezonbérlettel érkezik az új South Park-játék

A Ubisoft megerősítette, hogy a hamarosan megjelenő South Park: The Fractured but Whole-hoz is lesz szezonbérlet, ami többek között két történetközpontú bővítménnyel egészíti majd ki az alapjátékot.

A Ubisoft tájékotatása szerint a hamarosan megjelenő South Park-játék is kap majd szezonbérletet, ami többek között kosztümöket, extra kihívásokat és történetközpontú küldetéssorozatokat fog tartalmazni.

Az első szezonbérletes tartalom október 17-én jelenik meg. A Relics of Zaron új külsőket és perkeket kínál. Ezt követi majd a Towelie: Your Gaming Bud, ami október 24-én mutatkozik be. Az év utolsó hónapjában, decemberben jön a Danger Deck, ami egy komoly harcos kihívást kínál, amivel aztán újabb kosztümöket és ereklyéket kaphatunk meg.

Jövőre jön a From Dusk till Casa Bonita, ami már történetközpontú csomag lesz. Ebben összeállunk majd The Coonnal és Mysterionnal, hogy legyűrjük a démoni Casa Bonitát.

A szezonbérlet október 17-től lesz megvásárolható és természetesen a Gold Editionnek alapjáraton a része lesz. A South Park: The Fractured But Whole szintén ezen a napon jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

4 komment - szólj hozzá!