Brit toplista: jól rajtoltak az új érkezők

  • Írta: Shifty
  • 2017. október 16.
  • Toplista
Link másolása
A múlt héten két új megjelenés is volt, amelyek mindegyike remek rajtot vett, hiszen a The Evil Within második felvonása és a Middle-earth: Shadow of War is felküzdötte magát a dobogós helyekre.

A FIFA 18 ugyan most sem talált legyőzőre, de a Middle-earth: Shadow of War és a The Evil Within második része is kiváló rajtot vett a megjelenését követő első héten.

Előbbi a második helyen végzett annak ellenére, hogy a Shadow of Mordor eladásaihoz képest rosszabbul teljesített a folytatás. Ez sajnos a The Evil Within 2 nyitányára is igaz, és bár az első rész jobban teljesített anno a bemutatkozó hetében, de a mostani eredmény így is bőven elég volt ahhoz, hogy a dobogó legalsó fokára felmásszon Sebastian pokoljárása.

A múlt héten még második és harmadik helyezett Forza Motorsport 7 és Forza Horizon 3 ezúttal csak a negyedik és ötödik helyen végzett. A szintén új megjelenő Friday the 13th: The Game konzolos változata pedig a tizenötödik helyen indított.

  1. FIFA 18
  2. Middle-earth: Shadow of War
  3. The Evil Within 2
  4. Forza Motorsport 7
  5. Forza Horizon 3
  6. Destiny 2
  7. Grand Theft Auto V
  8. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
  9. LEGO Worlds
  10. The LEGO Ninjago Movie Video Game
  11. Mario Kart 8 Deluxe
  12. Fallout 4
  13. Resident Evil 7
  14. Rainbow Six: Siege
  15. Friday the 13th: The Game
  16. Uncharted: The Lost Legacy
  17. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  18. NBA 2K18
  19. Dishonored 2
  20. DOOM
4.
4.
Őrnagy
Van a játékosoknak egy olyan rétege, akik nem olvasnak, nem néznek játékteszteket, csak minden évben megvetetik a szüleikkel a legújabb fifát vagy cod-ot. És úgy tűnik, elég sokan vannak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...