Resident Evil 7 - részletek a DLC-kről

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 17.
  • Hír
Link másolása
Decemberben két új DLC - egy ingyenes és egy fizetős csomag - érkezik a Resident Evil 7-hez. A Capcom ma újabb részleteket árult el a kiegészítőkről, és mindezt megfejelte egy friss előzetessel is!

Decemberben dörzsölhetik a tenyerüket a Resident Evil-rajongók, lévén két új kiegészítő is napvilágot lát a legutóbbi részhez. A Not a Hero ingyenes lesz mindenki számára - ebben Chris Redfieldet irányítjuk az alapjáték kampánya után. Derék zsoldosunk ezúttal Lucas Baker kézre kerítésén ügyködik, de korántsem rutinmisszióról van szó. Az akcióra kihegyezett csomag december 12-én élesedik.

Ugyanezen a napon érkezik az End of Zoe DLC is, amelyben egy titokzatos figurával, a mocsarak szélén élő Joe-val ismerkedhetünk meg, akit összehoz a véletlen Zoe-val. A találkozás mindkettejük sorsára kihat majd. A csomag a szezonbérlet része, de 15 dollárért külön is megvásárolhatjuk.

Ha még nincs meg az alapjáték, de szert tennél a DLC-kkel megspékelt kiadásra, a Gold Editiont neked találták ki - ez is december 12-én landol a boltokban PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...