Eldobjuk az agyunkat a Rocksteady új játékától

  • Írta: Shifty
  • 2017. október 17.
  • Hír
Link másolása
A Batman: Arkham-trilógia lezárása óta nem hallottunk semmit a Rocksteadyről, ez viszont jó eséllyel hamarosan megváltozik, a csapat ugyanis gőzerővel dolgozik a következő játékán.

Ugyan a Rocksteady a Batman: Arkham-trilógia lezárása óta mélyen hallgat, ez nem jelenti azt, hogy a csapat ne dolgozna valami új projekten. Ezt a stúdió marketingmenedzsere, Gaz Deaves is megerősítette, aki a Twitteren feltett rajongói kérdésre válaszolva elárulta, érdemes türelmesnek lenni, mert amikor bemutatják új, készülő játékukat, mindenki eldobja majd az agyát.

Hogy az pontosan mi lesz, rejtély, de egyes feltételezések szerint nincs kizárva, hogy a srácok maradnak a képregény-adaptációknál.

15.
15.
Juha
"Egy klausztrofóbiás ember hirtelen megkapja a képességet, hogy magába forduljon, és ezzel gyökeresen megváltozik az élete" - na ebből csináljanak jó játékot!
14.
14.
Geribácsi
Zórád Ernő féle Vinettú-nak nagyon örülnék.
13.
13.
McDuff
Remélem egy online free to play hero shooter lesz mikrotranzakciókkal! Akkor dobnám el az agyam igazán!
12.
12.
br1Koo
Én örülnék ha szuperhősös játék után most valami egyedi világot teremtenének.
10.
10.
Zisten
Most komolyan elmegy az oldal ilyen semmi hírek irányába nulla hírértékkel bíró bejegyzésekkel?
Nem is beszélve a "klikkelj rá hírcímről".
LOL!
Szánalmas.
7.
7.
Slik
batman utan vegre ugy latszik egy jo pokember jatek is keszul, szoval ha hasonlo szinvonalban hoznak meg egy uj host akkor en is nagyon varom
6.
6.
#4: Én esetleg egy Punisher játékra szavaznék, a gengszter szálakat jól mozgatták a Batmanben is. Vagy Blade, abból is komor dolgokat össze lehet hozni. DC-ből Apokolips világát nézném meg játékban, az lenne az igazán dark.
Nem tudom rémlik-e neked, valamelyik pókember játékba tettek noir verzumot is, az ilyesmik simán jöhetnének.
4.
4.
Yanez
#3: A Zöld Íjász rohadt jó választás lenne! Minő élvezet lenne íjászkodni egy ilyen Arkhamos sandbox játékban!
3.
3.
Hmm, ha maradnak a képregényeknél, vajon mi lesz a következő karakter? Ugyanilyen földhözragadt szuperhőst kellene találni, mert ez így volt jó. Az első két részbe +200 órát beleraktam és akár most is simán újrajátszanám, hiába ismerek minden zegzugot.
2.
2.
szenye
#1: Aztán bejelentenek egy teljesen "szokványos" játékot, ami lehet, hogy jó lesz, de semmi agyeldobás. Ne legyen igazam!
1.
1.
Yanez
Amikor ilyeneket mondanak csak felcsigázzák az egyszeri gamer embert. Imádom az ilyen rohadékokat, és természetesen már várom a bejelentést!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...