Megérkezett az új Mass Effect az EA Accessbe

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 18.
  • Akció
Link másolása
Ha még nem ruháztál be a Mass Effect: Andromedába PC-n vagy Xbox One-on, viszont Origin- vagy EA Access-előfizető vagy, mától töltheted le a BioWare vegyes kritikákat kapott szerepjátékát a Vaultból.

Az Electronic Arts a múlt héten erősítette meg, hogy a Mass Effect: Andromeda is az Origin és az EA Accessbe költözik, bár akkor a pontos dátumot még nem ismertük. Szerencsére nem kellett sokat várni a BioWare sci-fi sorozatának negyedik darabjára, mától tölthetik le a tagok a Vaultból.

Az biztos, hogy egy erősen megosztó alkotásról van szó. A tavaszi megjelenéskor még egy hibáktól hemzsegő alkotást kaptunk, de ezek java részét már orvosolták a fejlesztők. A rossz eladások egy időre megpecsételték a Mass Effect sorsát, de ne aggódj, így is egy bőven emlékezetes szerepjátékkal gazdagodsz!

Idén még tutira megkapják a tagok a Dead Space 3-at és a The Sims 4 konzolos verzióját.

16.
16.
Ecneb
#5: Valaki esetleg válaszolna? Mert a cikk mindenre kitér csak arra nem, hogy mit tartalmaz az új kiadás!
14.
14.
KopyAti
Nem tudom látja e még valaki, de az lenne a kérdésem, hogy tényleg jobb már így javítások után? Mert első napos vétel volt, de nagy csalódás lett. Gyorsan el is adtam akkor.
10.
10.
GAMEROD
#7: Pedig kb. 2 perc volt rájönni annak a logikájára. Viszont huszonötödszörre megcsinálni majdnem minden pályán már unalmas lett, mint az egész játék.
7.
7.
ollie92
#6: Én bammeg már az első felfedezni való bolygón elakadtam, ahol valami ufó jeleket kellett aktiválni az oszlopokon. Nem találtam semmi logikus irányt, s ha elbasztam kezdhettem újra. Walktrouhval sikerült átjutnom.
6.
6.
Nagyerecsakide
Pc-n irtóra szaggatott nálam a próbaverzió, igaz régi gépen. Megvettem PS4-re és láss csodát , ott sokkal jobban megy mégha nem is tökéletes. Nem rossz az Andromeda, de a 3. rész jobban bejött. Pár melléküldetéseknél elakadtam, egyszerűen nem tudom hova kéne mennem és mit kéne összegyűjtenem, de biztos én vagyok béna. Egyenlőre abbahagytam a játékot.
5.
5.
Ecneb
Most akkor ez az új változat csak a hibákat javítja, vagy van benne egyéb is?
4.
4.
Egnar
Végigjátszottam PS4-en a főküldetést és rengeteg mellékküldetést, nekem nagyon bejött a játék, még mindig tolom mert teljesen be szeretném fejezni...
3.
3.
adamsfamily
Sajnálom,hogy végül ez a sorozat is arra sorsra jutott,mint a konkurenciánál a Prince of persia széria.Egyszer adták rossz kezekbe a fejlesztést és szerintem most legalább 10 évre kinyírták a szériát(jó esetben csak 10 évre).
Annyira nem rossz játék,pedig a 3. rész után eléggé fenntartásokkal kezelem a szériát.
Mondjuk azt akkor sem értem,hogy a Dragon Age szériát nem lőtték le,pedig a 2. rész egy minősíthetetlen,önismétlő trágya volt.A Mass effect-nél ez volt az első pénzügyileg sikertelen rész és máris jegelték.
2.
2.
Gykrizsi
A sims 4 is bekerül még idén? akkor tuti veszek előfizetést :)
1.
1.
logic5
Access-ben jöhet :D De egy forintot nem adnék érte...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...