LawBreakers - a héten egy nagyobb frissítés jön

Cliff Bleszinski csapata foggal-körömmel igyekszik megmenteni a LawBreakerst, ezért a héten egy nagyobb tartalmi bővítés érkezik az arena shooterhez. Elstartol egy új ranked játékmód is, ahol ingyenes cuccokra tehetünk szert.

Annak ellenére, hogy egy élvezetes mutliplayer lövöldéről van szó, a LawBreakersre nem mozdultak rá nagyon a játékosok. Az első hónap teljesítménye kiábrándító, a játékosbázis mérete folyamatosan csökkent, így a Boss Key Studios minden erővel azon van, hogy visszahódítsa az elpártolt rajongókat.

Az eddigi legnagyobb frissítés érkezik holnap: a 2.0-s All-Star update a Boss Leagues nevű ranked játékmódot élesíti többek között. A szezon egyelőre bétafázisban fut majd, és bárki, aki részt vesz benne a tesztidőszak alatt, exkluzív profilokra és ezüst minősítésű fegyverskinekre tehet szert. A beugróhoz azonban legalább az 5. szintet el kell érnünk.

Kapunk két új térképet is. A Gateway egy Blitzball-aréna, ahol a világ első mobil stadionja található. Az antigravitációnak hála a pálya bármely részére eljuthatunk könnyedén. A Redfalls Blood Moon pedig lényegében a meglévő Redfalls térkép módosított verziója.

Ezenkívül javult az egyensúly, a partnerkereső gyorsabb lett, fejlődött az oktatómód, illetve vadiúj kozmetikai cuccok is megjelentek.

A frissítés október 19-én élesedik.

4 komment - szólj hozzá!