Dragon Ball FighterZ - ez lehet a pontos dátum

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 18.
  • Pletyka
Link másolása
Egészen idáig csak egy hónapot tudtunk megnevezni, amikor a Dragon Ball FighterZ megjelenési dátumáról írtunk, de most úgy néz ki, napra pontosan tudni lehet, hogy mikor debütál a játék.

Több trailer is napvilágot látott már a Dragon Ball FighterZ kapcsán (utoljára Son Gohan küzdelmét vehettük jobban szemügyre), azonban a játék megjelenési dátumáról nem tudtunk pontos információ közölni. 

Most azonban úgy néz ki, hogy kiderült a debütálás pontos napja, hiszen a V-Jump magazin konkrétumokkal szolgált hasábjain. A japán újság szerint odahaza jövő február 1-jén kerül boltokba a program, ami jó eséllyel azt jelentheti, hogy nálunk is ekkortájt válik elérhetővé a verekedős cím.

További információt is tartalmazott az írás, melyben két új karaktert is megemlített a szerző, illetve a kampányról is ejtett pár szót. A sztori egyik érdekes eleme az lesz, hogy a karakterek közül egy különleges lelki kapcsolatnak köszönhetően tudjuk majd kiválasztani kinek a bőrébe bújjunk bele. A két eddig nem ismert szereplő pedig Nappa és Captain Ginyu lesznek.

A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...