Hatalmas Fallout-akció dübörög a Steamen

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 20.
  • Akció
Link másolása
A mai nap folyamán kiderült, mik lesznek a hétvégi Steam-kínálatban. Jó hír a posztapokaliptikus szerepjátékok kedvelőinek, hogy a Bethesda szépen lenyomta pár Fallout-epizód árát.

Fény derült a Steam e hétvégi akciójára, amelyben vaskos szerepet játszik a Bethesda Fallout-sorozata. Az akció a mai napon kezdődik, és egészen hétfőig, azaz október 23-ig eltart majd.

Kezdjük talán a a legérdekesebbel! Aki eddig nem szerezte be valamilyen okból kifolyólag a legújabb részt, a Fallout 4-et, annak most itt a tökéletes alkalom, hogy magáévá tegye a játék Game of the Year-változatát, majdnem 60 százalékos áresés keretében. A GOTY-kiadás - amely nem mellesleg tartalmazza az összes megjelent kiegészítőt is - alapáron 99 dollárt kóstál, de ezen a három napon 41 zöldhasúért is a miénk lehet.

Aki azonban ezt az árat még mindig soknak tartja, annak ajánljuk figyelmébe a program eredeti verzióját, ami 30 dollár helyett, zsenge 15-ért beszerezhető.

És ezzel még nincs vége a sornak, hiszen a Fallout 3 Game of the Year-kiadása is vaskos árcsökkenésen esett túl, az eddig feltüntetett 20 dollár helyett e három nap alatt 12-ért vihetjük. Az említettek mellett több régebbi epizód is bekerült az akcióba, így a New Vegas és a Classic Collection is kedvezményesen vásárolható meg.

27.
27.
Ooorky
Néha én is adok el bundle-ból megmaradt kulcsot g2a-n 1-2 hónap késéssel, de vásárolni már nagyon ritkán szoktam mert nem éri meg.
Steam/Bundlestar/HumbleBundle sokkal jobb akciókat tol, amit ma g2a-n árulnak az szinte teljes egészében onnan származik, felárazva...

Mellesleg semmiféle szűrő nincs, fals infos profillal árulok...
19.
19.
Olvassatok híreket, belinkeltem egy oldalt. Nyilván mindenki hazudik, csak ti tudjátok jól. xd
18.
18.
markoci555
"hatalmas akció" 40-50%???
a jó 70-nél kezdődik, a hatalmas akkor legalább 75 lenne
17.
17.
Ooorky
Te jó ég, csinált negyedik account-ot is. *triplefacepalm*
14.
14.
Geribácsi
Ez kb olyan hír mint a trollfocin hogy Pinyő lett a kapitány.
A G2A-n már egy éve csak úgy tudsz árulni ha számlával és céges dokumentumokkal igazolod hogy legálisan teszed.
Fos áruháznak inkább a steamet tartom ahol akkora a leadandó zsé Gabel bácsiéknak hogy a pofátlanság helyett új szót kellene alkotni hogy leírható legyen a rablás mértéke.
8.
8.
szinkron
12ezerert mar akcios. Jol visszatornaztak az arakat. Vegye meg a halal.
5.
5.
Extol
Magyar zsebnek így is sok ez. Vidéki magyarnak mindenképp
4.
4.
user101
Hát, megvan mind és ki is toltam őket. Szerintem meg a hibáik ellenére is mindegyik zseniális és kifejezetten tartalmas szórakozás. Már persze, ha valaki szereti a poszt apokaliptikus akció-szerepjátékokat és szeret bugokra vadászni ( szó szerint :)))
3.
3.
Ooorky
Ha 5€ lesz a Goty akkor talán, de addig jó nekem is az 1-2 :P
2.
2.
crytek
Egy későbbi Humble Bundleba majd....
1.
1.
silkgoat
Jo, hat mondjuk ennyit nem er. Majd ha 90%-os lesz akkor talan. De lehet inkabb megint lenyomom a kettest. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...