The Evil Within 2 - belső nézetben még ijesztőbb

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 23.
  • Hír
Link másolása
Egy érdekes easter eggnek köszönhetően megtapasztalhatjuk, hogy mennyivel félelmetesebb a horrorjáték first-person nézetben, mint a külső nézetes kamerakövetéssel.

Összességében egész jóra sikerült a The Evil Within 2, de több hiányossággal is találkozhattunk benne. A félelemfaktor viszont maximálisan rendben van a programban, azonban még ennél is lehet ijesztőbb: egy érdekes easter eggnek köszönhetően akár first-person nézetben is végigjátszhatjuk a sztorit.

A kisebb látótér miatt, és annak hála, hogy csak az előttünk történő dolgokkal vagyunk tisztában, egyből bekeríthet a klausztrofóbia érzése first-person nézet esetében, plusz adrenalinlöketet adva ezzel a programnak. A SkacikPL nevű youtuber egy új videójában azt láthatjuk, hogy működik a cím az említett kameraállással: ahhoz, hogy ezt a nézetet behozzuk a játékba, a “pl_FPS 1” kódot kell bepötyögnünk egy bizonyos ponton, és máris előhívhatjuk a nagyobb parával kecsegtető kameranézetet. 

Azt azonban tudnunk kell, hogy a játékot alapvetően nem erre a nézetre tervezték, tehát találkozni fogunk furcsa interakciókkal és bugokkal ebben a formában. Egy próbát mindenesetre mindenképpen megérhet azoknak, akik kevésbé féltek az eredeti felállásban!

5.
5.
FlexSteel
#3: Nem kell komolyan venni. Neki mindig minden megvan már a legelső napon a legelső pillanatban. Ebbe a játékba sem játszott bele normálisan (ő maga írta le a tesztnél), de határozottan állítja, hogy a játék nem ijesztő.
4.
4.
#3: Rossz helyen böngésztél. Switch hírek alatt, főleg a játékmegjelenéseknél ő a legpozitívabb hozzászóló.
3.
3.
PrimYaz00
OFF:
Ennek az idiótának minden cikknél van vmi behányása? Komolyan 5-6 cikket megnyitottam ami érdekelt, olvasom a kommenteket, hogy mi a véleménye az embereknek, erre mindig megtaláltam ezt a majmot, vmi hasonló cinikus negatív hozzászólással... hogy egyeseknek ennyire szar legyen az életük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...