Brit toplista: élre tört a Gran Turismo Sport

Egészen nagy változások történtek a brit játékeladási toplistán az elmúlt héten. Kezdjük rögtön a legfontosabbal, miután a Gran Turismo Sport átvette a vezetést. Kérdés, hogy meddig tartja meg azt?

A Gran Turismo Sport jött, látott és győzött a szigetországban, ahogyan azt mondani szokták. A legfrissebb játékeladási toplistán eléggé átrendeződött a mezőny, kivéve persze egy-két stabil tagot, akik tartják a jól megszokott toptízes helyüket.

Az új érkezők közül sem a South Park, sem pedig a WWE 2K18 nem tudta megelőzni a FIFA 18-at, ami azonban még ezzel együtt is csak a második helyre szorult hosszúra nyúlt királysága után. A vezetést ugyanis a szintén debütáns Gran Turismo Sport vette át tőle, egy hozzá méltó szép manőverrel. Azt egyelőre nem tudhatjuk, hogy az új királyság pünkösdi lesz-e, vagy tartósan sikerül megelőzni az EA focis játékát, mindenesetre már ez is szép teljesítmény a versenyszimulátortól, főleg annak fényében, hogy a Forza Motorsport 7 kezd egyre lejjebb csúszni. A Turn 10 autóversenye az elmúlt héten kilencedik helyen ért célba.

Persze az új belépők mellett vannak megszokott nevek is a legjobb tízben. Talán már magától értetődő, hogy a GTA V ott van az elsők között, de a Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy sem nagy meglepetés. Íme, a teljes lista:

 1. Gran Turismo Sport
 2. FIFA 18
 3. South Park: The Fractured but Whole
 4. WWE 2K18
 5. Middle-earth: Shadow of War
 6. The Evil Within 2
 7. Destiny 2
 8. Grand Theft Auto V
 9. Forza Motorsport 7
 10. Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy
 11. The LEGO Ninjago Movie Video Game
 12. Forza Horizon 3
 13. LEGO Worlds
 14. Resident Evil 7: Biohazard
 15. Mario Kart 8 Deluxe
 16. Fire Emblem Warriors
 17. LEGO City Undercover
 18. Fallout 4
 19. NBA 2K18
 20. Mario + Rabbids: Kingdom Battle 
23 komment - szólj hozzá!