Ezek az eredeti Xbox-játékok futnak Xbox One-on

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 24.
  • Hír
Link másolása
Még az E3-on jelentette be a Microsoft, hogy az első Xboxra megjelent játékok is futtathatóvá válnak Xbox One-on a visszafelé kompatibilitás segítségével. Mától elérhető az első 13 cím - mindegyik 1080p-ben fut.

A Microsoft feltárta az első 13 visszafelé kompatibilis Xbox-játékot, amelyek mától futtathatóvá váltak Xbox One-on. Számos változáson estek át a klasszikus címek, többek között 1080p-ben futnak simább framerate és gyorsabb betöltés mellett.

íme, az első 13 xboxos játék, amelyek mától kompatibilisek a jelenlegi generációs konzollal:

• Star Wars: Knights of the Old Republic
• Ninja Gaiden Black
• Crimson Skies: High Road to Revenge
• Fuzion Frenzy
• Prince of Persia: The Sands of Time
• Psychonauts
• Dead to Rights
• Black
• Grabbed by the Ghoulies
• Sid Meier’s Pirates!
• Red Faction II
• BloodRayne 2
• The King of Fighters Neowave

A redmondiak a júniusi E3-on jelentették be, hogy idén nem csupán az Xbox 360-as játékokkal, hanem az első Xboxra megjelent címekkel is visszafelé kompatibilis lesz az Xbox One.

Ha megvan az eredeti játék lemeze, csak simán be kell helyezned a konzolba. Ha digitálisan vásároltad meg őket, akkor is működik a dolog, ráadásul az Xbox Store-ban mindegyik fenti címet 9,99 dollárért vásárolhatod meg.

A System Link multiplayert támogató játékok még mindig működnek, és a megnövelt felbontás határozottan jót tett a klasszikusoknak. Lássuk, hogyan muzsikálnak élesben!

18.
18.
kopic
#13: Coopban hatalmas élmény volt vegignyomni !
17.
17.
zozo76hun
#15: tudom mirol beszelek. van xbox classic-om (vagy original ha jobban tetszik), megvan a black hozza. most rendeltem rca-hdmi atalakitot mert az uj (2017) lg tv-ken mar nincs analog bemenet. a korabbi tv-m meg fogadta analogon de szar volt a kep meg rgb-vel is. persze a legjobb csatlakozas az analognal a komponens, de ahhoz meg kabelem nincs. kar kinlodni vele, a mai tv-ken okadek a kep analognal, ha meg mar felhuzzak a felbontast akkor a legjobb a 4K, maximum akinek nincs 4K-s tvje annak leskalazodik fullhd-re.
16.
16.
zozo76hun
#9: elesebb lesz sokkal a kep nem hot-homaly pal/ntsc. igy szep tiszta kepet kapsz ugy meg bamulhatod az okadek kepet. ennyit tesz hozza...
15.
15.
Csoki80
#10: Túl kontrasztossá, túlszaturált hányingerré válnak a dolgok, olyan mintha műanyag lenne minden, Sokkal szebb a képi világa a régi gépeknek a maiakhoz képest.
14.
14.
Csoki80
#11: Shenmue II, Jet Set Radio, Panzer Dragon Orta, Morrowind, Jade Empire. Persze a Conkers a kedvencem, meg kell venni megint majd, szerencsére a Shenmue II nem adtam el.
13.
13.
Gykrizsi
#11: Return of the king nekem is kéne, anno sosem tudtam végigvinni, de imádtam :)
12.
12.
McDuff
Fúúú, a Bloodrayne, ember, mai napig tüske a szememben az a játék, annyira bírtam, de soha nem jutottam a végére, annyira nehéz lett a vége fele. Ha 5x nem ugrottam neki, akkor egyszer se. Még Rayne néni igényesen meganimált teste se vitt rá a további szenvedésre :D Újabb lehetőséget kaptam, nah majd talán most, felnőtt fejjel kipipálhatom :P
A Kotor is épp nem oly rég jutott eszembe, hogy de tolnám, sztem pont a Visceral Games hír miatt, úgy se kapunk már élvezhető story based SW játékot az EA-től...
11.
11.
kopic
Conker live And reloaded
Serious Sam
Kingdom under fire 1-2
Kung fu chaos
Time Splitters: future perfect
Lotr RotK

Ezeket kérném mihamarabb, köszönöm.
9.
9.
Csoki80
#7: Semmit nem tesz hozzá a játékok értékéhez.
7.
7.
negyven2
#3: Xbox One X-en native 4K-ba fognak menni!
6.
6.
DON GONDOCS
A Magyar storeban mikor lesz elérhető? Az US storeban már kapható.
5.
5.
PaprikaJancsi
Black-et imádtam PS2-n, tuti vétel lesz :)
4.
4.
hoaw
Ninja gaiden az egyik kedvencem. Szuper. Várom a többit.:)
3.
3.
zozo76hun
mondjuk azert XBOX ONE X-en mehetnenek nativ 4K-ban is. boven lesz kakao hozza!
2.
2.
zozo76hun
BLACK, emberek! Raadasul a PAL/NTSC helyett, 1080p. Elso vetel lesz!
1.
1.
Stranger
Huh a kommenteket olvasva... durva, hogy ekkora csodálat lett hirtelen futtatni egy 15 éves játékot. De amit egy jó marketing mutat be az vhogy mindig kap egy 100x szorzót.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...