Februárban jön a Metal Gear Survive

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 25.
  • Megjelenés
Link másolása
A Konami végre megerősítette a kooperatív akcióra kihegyezett Metal Gear-mellékág megjelenési dátumát. Ezek szerint jövő februárban csaphatunk le a Kojima-éra utáni első játékra, a Survive-ra.

Mint ismert, Hideo Kojima kirúgása után a Konami nem hagyta parlagon a frencsájzt, egy kooperatív lövöldét készített Metal Gear Survive címmel, amelynek első ránézésre nem sok köze van a sorozathoz.

A sztori az MGS V: Ground Zeroes után játszódik egy alternatív idővonalon, ahol rejtélyes biológiai katasztrófa ütötte fel a fejét. Katonai erők maradványai szóródtak szét a sivatagban, a fenyegetés azonban még jelen van. A túlélés kulcsfontosságú: felépíthetjük saját táborunkat, élelemre és vízre is szükségünk lesz.

A játék 2018. február 22-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Az előrendelők megkapják a Survival Packot, amely négy arany fegyvert (baseballütő, kalapács, machete és lándzsa), két gesztust, négy túlélősálat és egy Kabuki mintájú arcfestést tartalmaz.

10.
10.
Prime
Gondolom a titkos kórnak köze lesz Code Talker-hez, meg úgy az egész Skulls alakulathoz (itt a képek egyikén még a beállás is olyan az egyik karakternek, mint a puppet-oknak, amikké a Skulls teszi a halandókat).
De az igaz, azzal, hogy FOX nincs a dobozon, tulajdonképpen bukásra van ítélve...
8.
8.
logic5
#1: Na ebben teljesen igazad van!!! A SH rengeteg fannak, köztük nekem is hiányzik :(
3.
3.
Dízel
Most komolyan, lesz olyan metal gear fan aki ezzel a mocsadék szarkupaccal fog játszani? Kérdem én? mi ez a fostenger? Egy olyan mesterművet így lealacsonyitani... Kojima sajnos nem kaphatja meg a metal gear jogokat, de még semmi sem biztos, még par ilyen probalkozás a konamitól és kénytelenek lesznek eladni, mert senki sem fog velük játszani.
2.
2.
FlexSteel
#1: Detto. Mérhetetlen utálatot érzek a Konami iránt a Silent Hill kicsinálása miatt. Szívből kívánom nekik, hogy bezárjanak örökre. Ez a Metal Gear-nek csúfolt valami meg..... áhh hagyjuk.
1.
1.
crytek
Silent Hill kinyirása végett nagyon remélem ,hogy brutális mod megbukik ez a szar meg a cég is végre eltakarodik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...