Bemutatkozott a mobilos Animal Crossing

A Super Mario Run és a Fire Emblem Heroes után a Nintendo bemutatta legújabb mobiljátékát, az Animal Crossing: Pocket Campet. Az anyag november végén érkezik iOS-re és Androidra. Csekkold az első részleteket!

A tegnap esti Directet teljes egészében az Animal Crossing: Pocket Campnek szánta a Nintendo. Ha nem akarunk lemaradni a november végi premierről, már most regisztrálhatunk rá iOS-en és Androidon.

A Pocket Campben a játékosok saját kempinget vezethetnek. Személyre szabhatják karakterüket és táborukat, amit rengeteg bútorral és épülettel dekorálhatnak ki. A berendezési tárgyakhoz viszont nyersanyag kell, ezekből kraftolhatunk magunknak új cuccokat a Cyrus nevű kovácsnál. A közeli helyeket felkeresve beszélgethetünk az állatokkal, szívességet teljesíthetünk nekik jutalmak fejében.

A különböző állatok különböző cuccokat adhatnak, így aztán először el kell hívnunk őket a táborunkba, barátságot alakíthatunk ki velük. Mindig látjuk majd a "barátságszintjükből", hogy mennyire kedvelnek minket. A Pocket Campben horgászhatunk is, amely egy összetett minijátéknak ígérkezik.

Lesz egy saját lakóautónk is, amit kívülről-belülről kidekorálhatunk.

Cyrust megbízhatjuk medencék és új helyek megtervezésével is. Ezek felépítése sok időt és türelmet vesz igénybe. Noha a játékosok maguk is gyűjthetnek nyersanyagokat a szomszédos strandok és szigetek meglátogatásával, mobilos címről lévén szó, mikrotranzakciókkal valódi pénzért is vásárolhatunk cuccokat. A Leaf Ticketekből nyersanyagokat vehetünk, vagy felgyorsíthatjuk az építkezési időt.

Többjátékos lehetőségek is lesznek: barátaink azonosítóját bepötyögve meglátogathatjuk egymás kempingjét, és ajándékozhatunk is.

0 komment - szólj hozzá!