Hello Neighbor - trailer halloweenre

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 25.
  • Videó
Link másolása
Idén télen újabb rémisztő kalanddal lehetünk gazdagabbak, amikor is a szomszédunk házában tett kirándulás rémálommá válik. Igen, a Hello Neighborról van szó, amely most újabb félelmetes trailert kapott.

Utoljára a PAX Westen találkozhattunk a Hello Neighborral, ahol egy negyedórás gameplayt is megtekinthettünk a játékból. A cím ígéretes koncepcióra épít, amely a tetejébe még hidegrázósan félelmetes is tud lenni.

Miután az első terveknek megfelelően augusztusban nem tudott megjelenni a program, decemberre csúszott a premier. Habár így a halloween napját is a játék nélkül kell eltöltenünk, a fejlesztőknek köszönhetően nem kerüli ki teljesen a cím az ünnepet: készítettek hozzá ugyanis egy új előzetest, amely pont erre az eseményre koncentrál.

Az új trailer hátborzongató dallamokkal és ijesztő jelenetekkel operál, amik kellőképpen elérik céljukat az ünnep közeledtével.

A Hello Neighbor egészen pontosan december 8-án érkezik PC-re és Xbox One-ra.

1.
1.
GAMEROD
Inkább a játék megvalósítása ami félelmetes, azaz félelmetesen rossz. Pedig jó lenne, ha lenne egy normális inventory, és a ház nem csak random összehajigált helyiségekből állna, hanem valami realitást azért követne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...