Shadow of War - a szezonbérlet tartalma

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 26.
  • Letöltés
Link másolása
A Warner Bros. végre elárulta, milyen DLC-ket kapnak a Middle-earth: Shadow of War szezonbérletének tulajdonosai. Négy csomag várható, ezekből kettő új ork törzseket jelent, a másik kettő viszont a sztorit viszi tovább.

Szokatlanul későn, hetekkel az alapjáték megjelenése után jelentette be a Warner Bros., hogy milyen DLC-k várnak azokra, akik beruháznak a Middle-earth: Shadow of War 40 dolláros szezonbérletébe. A fejlesztő Monolith négy csomagot ad ki a következő hónapokban.

Először a Slaughter törzset kapjuk meg, amely az orkok egyik "szörnyű" csoportja, akik bármikor képesek legyőzni a játékost. A DLC novemberben jelenik meg, kapunk új küldetéseket, egy új erődöt a maga Overlordjával, új monumenteket és előőrsöket is.

Ezt követi az Outlaw törzs december folyamán. Ez a csapat ad otthont a lázadó orkoknak, akik viselkedésük miatt sehová nem fértek be. Ebben a pakkban is kapunk friss missziókat, epikus és legendás orkokat, új törzsi erődöt, monumenteket és számos előőrsöt is.

A fennmaradó két kiegészítő a történetet viszi tovább. A The Blade of Galadriel minikampány februárban élesedik, a játékosok az elit orgyilkos hölgyet, Eltarie-t irányítják majd, aki dupla tünde pengékkel harcol. Galadriel fényével új harci képességekre és felszerelésre tehet szert. A DLC új Nemesis-karaktereket hoz magával Flint és Tinder személyében. Ők a "Halál Mészárosai".

A második sztori DLC-re jövő májusig kell várnunk. A Desolation of Mordorban az alapjátékból ismerős Baranort irányítjuk, akik az emberek seregét vezetve keletre tart, egy teljesen új sivatagos régióba, a Desert of Lithladba. A játékosok új felszerelést készíthetnek majd maguknak.

Ha nincs szezonbérletünk, a Slaughter, az Outlaw törzs és a The Blade of Galadriel DLC egyenként 15 dollárba fáj, míg a Desolation of Mordorért 20 dollárt kérnek. Természetesen ha a 100 dolláros Gold Editionnel rendelkezünk, nem kell külön fizetnünk a bővítményekért.

A játék tesztje még ma megjelenik nálunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...