Már ajándékkártyákat is küldhetünk a Steamen

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 26.
  • Hír
Link másolása
Ha egy kicsit nagyobb rugalmasságot szeretnél barátaid megajándékozásához a Steamen, bizonyára örülni fogsz az új lehetőségnek: végre digitális ajándékkártyákkal is meglephetjük cimboráinkat.

A Valve bevezette a Digital Gift Card-rendszert a Steam boltjában, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy előre meghatározott értékű ajándékkártyákat vásároljanak, amit később elküldhetnek egy kiválasztott barátjuknak. A kártya összege 5-100 dollár lehet, a kedvezményezett pedig játékok és egyéb tartalmak (akár hardverek) vásárlására fordíthatja a pénzt.

Néhány korlátozás azért van: az ajándékkártyát csakis a steames barátlistánkon szereplő  személynek lehet elküldeni, olyasvalakinek, aki legalább három napja szerepel a listán. Ezzel a visszaéléseket szeretné elkerülni a Valve. Más országok játékosainak is küldhetünk kártyát, de ez esetben az adott régió valutájára konvertálja át az összeget a rendszer.

Hamarosan a kiskereskedelmi egységekbe is megérkeznek a több címletű, fizikai ajándékkártyák.

Digitális játékokat már régóta ajándékozhatunk a barátainknak a Steamen, ám fennállt a veszélye annak, hogy olyan játékot kap a delikvens, ami már megvan neki, vagy nem érdekli.  Az új rendszer segítségével a kiválasztottak maguk dönthetik el, mire fordítják a pénzt - sokkal rugalmasabb lett az ajándékozás.

5.
5.
Extol
Eddig se láttam sok értelmét a kártyázásnak
4.
4.
Ooorky
#1: Szűrésnek én is örülnék, sok rpg maker/asset flipper/hentai hulladék menne a pöcegödörbe.
1.
1.
user101
Értem én, hogy a profit és a vásárlásra való ösztökélésen van a hangsúly... DE ! ? Mikor lesz végre normális értékelési rendszer ( 1- 5 ( csillag ) ) ?
Mikor lehet végre eltüntetni az adott értéknél rosszabb értékelésű címeket a felületről ?
Mikor lehet végre eltüntetni a töménytelen szemét indie felhozatalt ?
Mikor lehet végre kiszűrni a normálisat címeket a szeméttől ?
Mikor lehet végre összefűzni kereséseket ?
Mikor lehet végre normálisan kizárólagosan is keresni ?

De főként, mikor lesz végre Half Life 3 ??? :DDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...