Állandó internet kellhet a Metal Gear Survive-hoz

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 27.
  • Hír
Link másolása
Manapság már nem nagy mutatvány, ha az ember állandó internetkapcsolattal rendelkezik otthonában, mégis vannak olyanok, akik nem feltétlenül online módban nyüstölik kedvenc játékaikat. Pedig a Metal Gear Survive-ot csak úgy lehet.

Azt már megtudhattuk a napokban, hogy jövőév februárjában érkezik a Konami zombivadászata, a Metal Gear Survive. A mai napon újabb információk láttak napvilágot a játékról, azonban most nem lehet mindenki maradéktalanul elégedett.

Úgy tűnik, hogy a Konami játéka a multiplayer mód mellett az egyjátékos kampányhoz is igényli az állandó internetkapcsolatot. Persze egyből rávághatjuk, hogy a mai világban alapvetőnek számít az otthoni internet, azonban akik az single-player módot részesítik előnyben, nem biztos, hogy örülnek ennek a fejleménynek. A hírt hivatalosan ugyan még nem erősítették meg, de a játék weboldalán már felbukkant az erre utaló mondat: "An internet connection is required to play the game." 

Eszerint még nem jelenthetjük ki százszázalékos biztonsággal, hogy minden játékmódhoz szükség lesz online kapcsolatra, de jó eséllyel ez lesz a helyzet. Várjuk a Konami megerősítését!

4.
4.
0Hagyma0
#3: Én várom. Én nagyon szeretem a survival játékokat. Remélem ez is jó lesz
3.
3.
adamsfamily
Van akinek van igénye egyáltalán erre a szarra?
2.
2.
Rézfánfütyülő
Nem hittem volna, hogy a Konami ennyire elszánt abban, hogy teljesen megölje magát, és az MGS címet is egyszerre. Azért tiszteletreméltó az elszántságuk, aki ennyire szeretne élete végéig pachinko gépeket gyártani, az rá is szolgál arra hogy teljesen kifingjon.
1.
1.
Szudzsio
Lassan minden játéknál eljön ez az idő is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...