Még visszatérhet a Fable-sorozat

Noha tavaly márciusban zárt be a Lionhead, a készülő Fable Legendset pedig törölték, még mindig van remény a népszerű széria feltámasztására, legalábbis az Xbox belső fejlesztéseiért felelős Shannon Loftis szerint.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#8
#1: Jövőre lesz 10 éves, szóval én azt első nap vennem !
#7
Nem kell.
#6
#4: One-ra már nem lesz Fable. 2017 van, tavaly lelőtték a Legends-et, most meg azt mondják, hogy gondolkodnak még rajta meg pihentetik...évek fognak még eltelni.

Hihetetlen, hogy az MS-nek lesz egy olyan generációja, amiben a nagy 4-esből (Halo, Gears, Fable, Forza) nem tudják hozni az egyik leghangulatosabb játékszériájuk újabb részét. 4 rohadt címük van, nincs 4 jó ütletük!? A Sonynak aztán nem 4 van, sőt, bővül, mégis sikerül nekik, kedves MS, tessék szépen átkukucskálni a padtársra.
Az elmúlt pár évben néha annyira amatőr, most alakult "garázs BT" cégnek nézem az MS-t minden téren, hogy az hihetetlen.
#5
Elsőnek elég volna egy next gen Fable 2 mindenre ( azzal csak ráncfelvarrási munkálatok lennének) felmérés gyanánt, hogyan fogyna... Aztán ha jól fogy jöhet egy új rész .
#4
Egy új Fable rész megjelenése erősen elgondolkoztatna egy One vásárlásról.
#3
#1: A Fable 3 elérhető a storeban.
#2
#1: Támogatom, viszont attól függetlenül nagyon jó lenne ha a Fable is egy vissza-vissza térő cím lenne, persze nem mindegy évben egy mert az olyan is lenne.... tudjuk jól....
#1
Fable 2 Anniversary pls! Ja és Fable 3 is visszatérhetne a digitális boltok polcaira. Aztán jöhet az új rész :)