Már félig beérte a Wii U-t a Nintendo Switch

A Nintendo is közreadta legújabb pénzügyi jelentését, amely a szeptember 30-án véget ért negyedévről szólt. A Switch megállíthatatlanul menetel előre, már 7,63 milliót szállítottak le a boltokba világszerte. Ütős karácsony elé néz a cég.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#29
#27: Én ezért nem szoktam toplistákkal meg összesített értékelésekkel érvelni se mellette, se ellene. Pláne nem egy amúgy belterjes rajongói közösségű téma esetében, mert az meg eleve sokkal elfogultabb.
#28
Én imádom a Nintendot. Tud valamit, amit a többiek nem. Minőségben, innovációban, tudja mi az a játék. Tény, hogy nagyon japán, bár ez a Sonyra is igaz. Amiért nincs még Switchem, az két dolog:
-nekem nem jön be ez a becsúsztatom, kiveszem, összehúzom, de tévén is tudok vele játszani dolog. Hagyományokat szeretem. Konzol, nagy tv, fotel. Ennyi.
-a másik az ára. Kb. adatokat fogok írni: N-110, X+1db game-90, PS4-90.
Önmagában túlárazott. Mint az almás telefonok. Minőségi, az igaz. de k...a drága.
X One X jövő karácsonykor 120 körül lesz. Switch 90. Kb. Nem kérdés, hogy melyiket vegyem, lecserélni a One S-t.

u.i.: új Zeldáért vagy Marioért azért kicsit megszakad a szívem. Ilyeneket más nem tud. :(
#27
#23: Nem szoktam pontozásokkal foglalkozni, de azért elég röhejesnek tartom hogy ha egy játék jó pontszámokat kap, és valaki "mellette" érvel, akkor felhozza érvként, de ha "ellene", akkor meg rögtön az az érv hogy mindenkit lefizettek / megzsaroltak. Biztos a Pay!-es csókára már ráeresztették a Nintendo bérgyilkosát, mert nem 110%-ot adott a játékra. Ugyan már.
#25
#17: Aki egy olcsó nép konzolt várt, mint az első Wii, annak ez egy szembe köpés. Persze nektek jó, de baz...meg másoknak meg nem.
#24
Metacritic top 20-ban 7 Nintendo cím van. Ugyanúgy 7 darab GTA (multiplatform miatt ennyi, a IV és az V is többször szerepel) Nem vagyok egy fan de elgondolkodtató.
#23
#19: Jönnek végre a multiplatform játékok előző generációs minőségben, a pontozásokat meg dugják fel maguknak. Kb. annyira reprezentatív a játék minőségére nézve, mint bármelyik jött-ment youtube videó. Vagy még annyira sem. Garantálom, ha nem adnák meg nekik a magas pontszámokat, búcsúzhatnának a magazinok a tesztkonzoloktól, játékok tesztpéldányaitól és premier előtti nyalánkságoktól.
#17
Azért kíváncsi vagyok mi lesz a haterek következő kijelentése, mert vicces ahogy egyre feljebb megy a léc, de még mindig vannak akik vergődnek. Az az igazság, hogy sajnos használni kell a hater kifejezést, mivel semmiféle statisztika, észérv nem támasztja alá a kijelentéseket felőlük. Ezt már pár hónapja sejteni lehetett, ahogy írtam többek közt én is, észérvekkel, meg rengeteg szakértő is. Lehetne pár hater evolúciós lépcsőfokot elemezni a poén kedvéért, ami megfordult az oldalon.
1. Debüt előtt: Ugyanolyan kudarc lesz mint a Wii U, mi ez a grafika
2. Debül első pár napja után: A Hardcore Nintendo fanok mindent megvesznek, ez nem újdonság. Majd meglátjuk utánuk mi lesz.
3. Első 1-2 hónap után: Jó ez még mindig nem számít, várjuk ki a végét (már rég látszott hogy hasít előre a konzol, hisz még ünnepszezon se volt)
4. Egy hónap alatt megduplázódott a játékok száma, indie paradicsom van, és most jön a karácsony. És akkor még hol van a Pokemon, Smash Bros amik további system sellerek lesznek. Szóval most ott tartunk, hogy mi lesz 15-20 misi után, meg hogy nem duplázták meg fél év alatt a wii u eladásait. Egyébként nyilvánvalóan 15-20 misi után (ami pár hónap), hirtelen senki se fogja venni a konzolt.

Vegyük már észre magunkat. (és elnézést a lekezelő hangnemért, de vicc ami itt megy néha)
#16
#15: Egy kicsit úgy érzem, a mennyiség azért fontos nálunk. A Switch megjelenéséig viszont inkább az érződött, hogy egyik sem.
#15
#13: Nintendonál nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos ;-)