Brit toplista: fej-fej mellett Bayek és Mario

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 30.
  • Toplista
Link másolása
Október 27. ünnepnap volt a játékosok körében, elvégre három olyan megjelenést is tartogatott, ami sokszor egy hónap alatt sem jön össze. Nem véletlenül vártuk türelmetlenül a legfrissebb brit játékeladási toplistát.

A hét tehát az Assassin's Creed: Origins, a Super Mario Odyssey és a Wolfenstein II küzdelméről szólt, a csatából pedig Bayek kalandja került ki győztesen végül. Azonban nem feltétlenül lehetnek nyugodtak a Ubisoftnál: habár az aranyérem összejött, az új Assassin's Creed eladásai egy picivel alulmúlták a 2015-ös Syndicate rajtját.

A toplista persze ezúttal sem számol a digitális eladásokkal, így elképzelhető, hogy ennél derűsebb a kép, ráadásul pozitívum, hogy a különböző gyűjtői kiadások miatt árbevételben már jobban teljesített az új rész, és a Watch Dogs 2 nyitányát is sikerült felülmúlni.

Habár a Nintendo csak a második helyet csípte meg a Super Mario Odyssey-vel, ha külön számolnánk a multiplatform játékok egyes változatait, első is lehetne. Aggodalomra semmi ok, házon belül rekordot döntött a játék: az új Mario a legutóbbi Zelda rajtját is lepipálta, ráadásul a Switch eladásait is megpörgette, a múlt héten ugyanis 64 százalékkal több konzol talált gazdára, mint az előzőn.

A Wolfenstein II-nek csak a negyedik hely jött össze, a játék kifejezetten gyengén teljesített az elődjéhez képest. A 60 százalékos lemaradást persze itt az is magyarázhatja, hogy a The New Order anno több platformon debütált.

A Destiny 2 a PC-s változat érkezésének hála tudta megőrizni a hetedik helyét, és érdemes megemlíteni az újoncok közül a Just Dance 2018-at is: habár a huszonharmadik helyezést nem teszi ki a Ubisoft az ablakba, érdekesség, hogy az eladások 32 százalékát a Wii- (!), a 31 százalékát pedig a Switch-változat hozta össze.

  1. Assassin's Creed: Origins
  2. Super Mario Odyssey
  3. FIFA 18
  4. Wolfenstein II: The New Colossus
  5. Gran Turismo Sport
  6. Grand Theft Auto V
  7. Destiny 2
  8. South Park: The Fractured but Whole
  9. Middle-earth: Shadow of War
  10. WWE 2K18
  11. Mario Kart 8 Deluxe
  12. Forza Motorsport 7
  13. LEGO Worlds
  14. The Evil Within 2
  15. Forza Horizon 3
  16. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
  17. The LEGO Ninjago Movie Video Game
  18. Mario + Rabbids: Kingdom Battle
  19. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  20. Resident Evil 7
13.
13.
Zoli0507
#8: A sorozathoz kèpest ròkabőr. Ha ez lenne az AC mondjuk 3-ik rèsze akkor igazad van, nem ròkabőr. De tulajdonkèppen annyi törtènt hogy több jàtèkbòl ollòztàk össze a mostanit, ezt nem is tagadjàk.
Viszont akkor mitől lenne kiemelkedő? A kategòriàjàban semmi olyan nincs ami egyedivè tennè, ezàltàl kiemelkedő sem lehet.
Persze a sorozatàhoz mèrten valòban bizonyos elemekben kiemelkedő, deee amikből összeollòztàk azok azèrt voltak kiemelkedőek mert vagy azokban a jàtèkokban talàlkozhattunk velük először vagy ők fejlesztettèk "tökèjre". Az ubi csak összeszedegette őket. De semmi pluszt nem rakott mellè.

Kaptunk ugyanùgy egy jàtszòteret a megszokott ubi szìnvonalù karakterekkel, ès törtènettel. Annyi különbbsèggel hogy most kicsit "bedurvultak" dràmai szinten. Csak hàt ha az arc animàciòk ès a szinkronszinèszek jàtèka ugyanùgy a bèka segge alatt van akkor a jàtèk is lelketlen marad hiàba pròbàljàk előadni mikyen fasza jàtèk.
Nèha az az ember èrzèse egy egy karakternèl hogy az ubi csöveseket szed össze az utcáròl ès azokkal olvastatja fel azt a pàr sort. Mert ilyen hangokkal hogy valaki szinkronszinèsz legyen.... hààt.

A jàtèk meg azèrt tűnik jobbnak mert egyiptom. Ilyen vilàgban nem gyakran jàtszik az ember ìgy ùjnak èrzi az ember. Viszont hogy a jàtszòtèr mondjuk Moszkva lett volna akkor most ugyanùgy le lenne hùzva a jàtèk hiàba az ùjìtàsok.
5.
5.
felegyi
#4: Várjátok meg, nem túl biztató eddig... nekem pl. nagyon nem jött be, ez már nem az oldschool AC vonal!
2.
2.
Gykrizsi
Nagyon jó lett az új AC, meg is érdemli. Tudom, nem a grafika a lényeg, de ez a játék olyan hihetetlenül néz ki, hogy beszarás. A szobrok, az épületek, a falfestmények, a sivatag. Lélegzetelállító az egész. Azon túl a játék is szórakoztató lett. Érezhetően hatott rájuk a Witcher 3, de végül is az nem egy rossz kiindulópont, hogy azt a szintet akarják megütni. A hangulat minden esetre megvan rendesen. Akik meg imádják Egyiptomot, azoknak kétszeresen is, csakúgy mint nekem.
1.
1.
Yanez
Jó kis top 10 ez: változatos, érdekes! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...