Brit toplista: fej-fej mellett Bayek és Mario

Október 27. ünnepnap volt a játékosok körében, elvégre három olyan megjelenést is tartogatott, ami sokszor egy hónap alatt sem jön össze. Nem véletlenül vártuk türelmetlenül a legfrissebb brit játékeladási toplistát.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#20
#18: Csak nem vàlaszolok olyan kommentre akinek az a "magyaràzata" hogy nem is jàtszott vele.
Nem azt ìrtam hogy nem jò jàtèk, azt ìrtam hogy sehol sem kiemelkedő. Ès annak fènyèben hogy a "sajàt anyukàjàt 5ft-èrt meg......" ubisoft milyen szuperlatìvuszokban beszèlt ròla, nos hàt ez attòl "mi azon vagyunk hogy a vilàg legjobb jàtèkait kèszìtsük" valahol olyan messze van mint egyiptom kishazànktòl.
Hogy megnyugodjon a lelki vilàgod mègegyszer leìrom. Jò jàtèk, nekem is tetszett. Dee ez csak egy jò jàtèk ès nem több. Magàhoz kèpest valòban sokat fejlődött vàltozott pozitìv èrtelemben de az èn szemèlyes vèlemènyem az hogy ha pèldàul a W3-at vettèk alapul, akkor nem àrt leszögezni hogy a grafikàt leszàmìtva ès ha a CDPR mondjuk 7 èvvel ezelőtt ennyi pènzel rendelkezett volna màr akkor is olyanra kèszìtette volna a W3-at hogy erre köröket ver.
#19
#17: Ha teheted inkàbb valamelyik ismerősödnèl pròbàld ki.(èn is azt tettem. Nekem 60eurot nem èr a jàtèk-vasàrnap majd 14òràn àt nyùztuk felvàlta-egy ismerősöm vette meg-. Majd egy leàrazàsnàl,...semmiről se fogok szerintem lemaradni ami a jàtèkot illeti). Grafikàban egy Unity-re szàmìts, az atmoszfèra brutàl jò. A vilàgàbàn maximàlisan el lehet veszni ès bele tudod èlni magad, az egyetlen ami ki fog zökkenteni az ugyanaz amièrt a Cyndicate ès a Unity is kizökkentett (unity esetèben nem a bug tengerre gondolok, hanem ott is a jàtèkmenetre).
Magàhoz kèpest valòban sokat lèpett előre csak hàt.... semmi extra. Tènyleg jò jàtèk èn is el lennèk vele de nem ennyièrt, pedig èn tènyleg nem szoktam szarozni ha valamelyik kell nekem akkor elsőnap megveszem, deeee ennèl nem èreztem azt a fő stori vonalon hogy ne tudnàm letenni a jàtèkot mert kìvàncsi vagyok. A mellèkküldetèsek, ha egy huzamba viszed mondjuk fejlődès miatt akkor a 6-ik màr kicsit unalmas tud lenni amint beleszoktàl a harcrendszerbe. AC-hoz kèpest valòban èlvezetesebb lett sokkal, deee ugye fromsoftware, team ninja, shadow of mordor, akàr hellblade-et is ìrhatok...ha ezeket vègignyüstölted akor igàzbòl csak azon mùlik hogy akarod-e èlvezni a harcokat vagy sem. Ha igen akkor èlvezni fogod, ha fenntartàsokkal kezeled akkor nem.
Komolyan nem èrtem hogy egy camp-nèl pèldàul 6-an àllnak körülöttem èn harcolok egyel a többi meg vàr. Nagyon ritkàn esetleg egy ìjàsz ràm lő de ugyanolyan idiòta az AI mint az előzőekben. Lock on nèlkül nekem mèg kicsit èlvezetesebb is volt, főleg mikor feltöltődik a tökömtudja hogy hìvjàk csìkja ès brutàl kombòkat lehet vele csinàlni. Az tènyleg làtvànyos.
#16
#14: Szerintem bele se nézett. Amúgy nem értem, ha jó dolgokat szednek össze több helyről, az miért ne lehetne jó játék. Kit érdekel kinek az ötlete volt, ha jó az ötlet. Most akkor pl. A Nioh szar játék, mert az ötletet a DS adta. Ha pl. valaki szerette a W3 és az AC-t, akkor ezt is élvezni fogja.
#15
#6: Éppen hogy krva sok az újítás benne. Ha csak a harcrendszert megnézed totál más. Sokkal élvezetesebb dark souls szerű lett az eddig béna harcrendszer helyett. A grafika pedig tényleg üt főleg xbox x-en ahogy a videókat elnéztem.
#13
#8: A sorozathoz kèpest ròkabőr. Ha ez lenne az AC mondjuk 3-ik rèsze akkor igazad van, nem ròkabőr. De tulajdonkèppen annyi törtènt hogy több jàtèkbòl ollòztàk össze a mostanit, ezt nem is tagadjàk.
Viszont akkor mitől lenne kiemelkedő? A kategòriàjàban semmi olyan nincs ami egyedivè tennè, ezàltàl kiemelkedő sem lehet.
Persze a sorozatàhoz mèrten valòban bizonyos elemekben kiemelkedő, deee amikből összeollòztàk azok azèrt voltak kiemelkedőek mert vagy azokban a jàtèkokban talàlkozhattunk velük először vagy ők fejlesztettèk "tökèjre". Az ubi csak összeszedegette őket. De semmi pluszt nem rakott mellè.

Kaptunk ugyanùgy egy jàtszòteret a megszokott ubi szìnvonalù karakterekkel, ès törtènettel. Annyi különbbsèggel hogy most kicsit "bedurvultak" dràmai szinten. Csak hàt ha az arc animàciòk ès a szinkronszinèszek jàtèka ugyanùgy a bèka segge alatt van akkor a jàtèk is lelketlen marad hiàba pròbàljàk előadni mikyen fasza jàtèk.
Nèha az az ember èrzèse egy egy karakternèl hogy az ubi csöveseket szed össze az utcáròl ès azokkal olvastatja fel azt a pàr sort. Mert ilyen hangokkal hogy valaki szinkronszinèsz legyen.... hààt.

A jàtèk meg azèrt tűnik jobbnak mert egyiptom. Ilyen vilàgban nem gyakran jàtszik az ember ìgy ùjnak èrzi az ember. Viszont hogy a jàtszòtèr mondjuk Moszkva lett volna akkor most ugyanùgy le lenne hùzva a jàtèk hiàba az ùjìtàsok.
#11
#10: Szerintem mindenképp ted meg. Komolyan mondom, szerintem egy W3-ra jobban hasonlít játékmenetileg (legalábbis nekem az jött le). Amúgy a játékosok körében sem olvastam rosszakat, a nagy többség meg van elégedve vele. Én sem mondom tökéletesnek, de szórakoztató, gyönyörű, és közel sem rókabőr. Én szerettem a Syndicatet, de az közelében sincs ennek, ez messze sokkal jobb játék szvsz.
#8
#6: De miért gond az, hogy egy jó játék jól nyit. Közel sem gyenge rókabőr, meglátszik benne a munka. Persze ehhez ki is kell próbálni.
#7
#6: Viszont pici "öröm" hogy gyengèbben nyitott mint anno a Syndicate. Szòval a vàsàrlòkon làtszik hogy màr òvatosabbak
#5
felegyiModerátor
#4: Várjátok meg, nem túl biztató eddig... nekem pl. nagyon nem jött be, ez már nem az oldschool AC vonal!
#4
#3: Én nagyon gondolkodok rajta ,hogy beszerezzem-e PS4 re... de meg várom a review,-t róla :)
#2
Nagyon jó lett az új AC, meg is érdemli. Tudom, nem a grafika a lényeg, de ez a játék olyan hihetetlenül néz ki, hogy beszarás. A szobrok, az épületek, a falfestmények, a sivatag. Lélegzetelállító az egész. Azon túl a játék is szórakoztató lett. Érezhetően hatott rájuk a Witcher 3, de végül is az nem egy rossz kiindulópont, hogy azt a szintet akarják megütni. A hangulat minden esetre megvan rendesen. Akik meg imádják Egyiptomot, azoknak kétszeresen is, csakúgy mint nekem.
#1
YanezModerátor
Jó kis top 10 ez: változatos, érdekes! :)