Hamarosan ajándékozhatnak is az Xbox One-tulajok

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 30.
  • Korai verzió
Link másolása
Ha minden jól megy, már úgy futhatnak neki az ünnepeknek az Xbox One-játékosok, hogy ajándékba is vásárolhatnak az Xbox Store-ban. A fícsör már tesztelhető is az Xbox Insiders programban.

Ha minden jól megy, hamarosan az Xbox One-on is élesedik az ajándékozás lehetősége, mellyel a játékosok különböző játékokat, kiegészítőket, illetve előfizetéseket vásárolhatnak a barátaiknak és a szeretteiknek. Az ajándékozáshoz mindössze az illető e-mail címét vagy Gamertagjét kell megadniuk.

Az új funkció már tesztelhető az Xbox Insiders programban, ahol más újdonságok is várják az érdeklődőket a következő hetekben. A legérdekesebb közülük, hogy a jövőben nemcsak a mentéseinket, hanem a konzolunk beállításait is eltárolhatjuk a felhőben, így az Xbox One X-re váltva azonnal elérhetjük azokat, nem kell szöszölnünk a gép kalibrálásával. További érdekesség, hogy az Xbox mobilalkalmazását is használhatjuk beállításra - ez akkor jön jól, amikor arra várunk, hogy az új konzol letöltse az első frissítéseit.

A Microsoft emellett bejelentette, hogy november 1-jén újabb játékokkal bővül az Xbox Game Pass szolgáltatás: a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, a Halo Wars: Definitive Edition, a Resident Evil HD, az Oddworld: New 'N' Tasty, a Deathtrap, a Sky Force Anniversary és a Mega Man 9 is a kínálat része lesz, igaz, a Metal Gear Solid V január 31-én távozik is onnan.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...