Elképesztően jól fogy az új Super Mario

A tegnapi nap folyamán nálunk is láthattátok az elmúlt hét brit játékeladási toplistáját, amelyen szoros küzdelemben, második helyen futott be a Super Mario Odyssey az új Assassin's Creed mögött. Ez az eredmény nem véletlen.
  • Írta: gabeee

Kommentek

#8
#7: Egyetértek. Én nem bántam meg a Switch-et, de egész más élményt nyújt mint mondjuk a ps. Ahogy például Fifa-zni a fiammal is más mint Mario Kart-ozni. Szórakozás mindkettő, és elférnek egymás mellett.

Hol a söröm? :D
#7
#6: Nem is lenne baj, hogy valaki elfogult a saját döntése miatt.
A baj ott kezdődik, hogy mintha saját magát akarná győzködni a döntés helyességéről azáltal, hogy összefüggéstelen dolgokat hasonlít össze, mindenféle értelem nélkül.

Én pl. tökéletesen el tudom fogadni, hogy valakinek a Switch a legjobb dolog a világon a kerék feltalálása óta, és a Super Marionál és Zeldánál más nem is létezik.

A baj akkor kezdődik, amikor érthetetlen módon a narancsot az almával próbálják összehasonlítani, és bemagyarázni, hogy a narancs az igazából 2x jobb alma...
Utána meg beindul a narancshívők és az alma elfogultak vallási harca.

Hogy miért is nem lehet bármelyiket a maga módján szeretni, anélkül hogy próbálnánk bekockázni őket mindenáron....

Na, most legalább jól kifostam a véleményemet (aki idáig elolvasta, az jelentkezhet gabeee-nál egy sörre).
#6
Nálunk a családban azonnal mindenki kedvence lett.A fiaim (2 kamasz srác) imádják, mindent felkutatnak benne, amit lehet és csodálják az alkotók kreativitását. Én - "szőrös tökű" játékos - nemkülönben. Hab a tortán, hogy a kis kütyü, mindenhova vihető... Teljes képernyős módban 55 collos tévén is gyönyörű, és fantasztikusan fut. Kételkedőknek mondom, hogy ez a játék tényleg felér pl. 2 Horizon ZD-nal...
#5
Ezzel együtt 4 játék van, ami érdekelne a konzolon. Ha majd ez a szám megduplázódik, és lesz dedikált YouTube alkalmazás rajta, akkor beszerzek egyet. De így is végtelen mennyiségű játék vár arra, hogy kijátszhassam őket. Csak persze az idő nem engedi.
#4
Törölt felhasználó
#2: Majd idovel jon ra azis amit varsz. Mondjuk sztem 110 ropi ujonnan sok erte
#3
Mert megerdemli
#2
NorbiiiModerátor
Ps4, Wii U, Wii bőven elehendő, tlán még sok is, ezért jelen pillanatban annyira nem érdekel a Switch, viszont ez az új Mario nagyon kéne, hatalmas élmény lenne! Viszont ha jönne még pl új oldalnézetes Donkey Kong, új Mario party....akkor nagyon örülnék egy Switchnek.
Amúgy meg sosem szerettem a kézi-konzolokat, és bár a Switch asztalinak van úgymond beállítva, azért ez legalább annyira hordozható is, persze lényeg a rá megjelenő jó játékok.